Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Фабрика Зірок-3. Сердючка під’юджувала Воржеву танцювати на столі журі


    18 декабря 2009 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    На черговому гала-концерті близнюки так і не вийшли на сцену. Спершу планувалося, що вони виступатимуть разом із Вєркою Сердючкою і Воржевою, але після численних скарг педагогів на їх адресу братів "посадили на штрафний ослін". Тані довелося віддуватися за трьох. Утім, Андрій Данилко поставився до "фабрикантки" настільки доброзичливо й уважно, що від спільного виступу у неї залишилися лише піднесені враження.

    Фабрика Зірок-3. Сердючка під’юджувала Воржеву танцювати на столі журі


    Підтримка

    - Супер-человек! Для меня большая честь выступать вместе с ним. Я счастлива, что мне выпала такая возможность, - Таня не приховувала емоцій.

    На сцені "фабрикантка" справді постійно відчувала підтримку - і не лише моральну. Коли під час репетиції Таня, спускаючись із високого постаменту на підборах, оступилася та ледь не впала, Андрій Данилко кинувся до Воржевої, аби допомогти.

    - Не забудь подать Тане руку, - нагадав він танцюристові, що стояв поруч із "фабриканткою", перед черговим "прогоном" номеру.

    Танець на столі

    Прагнучи зробити фінал пісні якомога разючішим та розуміючи, наскільки важливо для "фабрикантів" вразити журі, Андрій запропонував додати до номеру трохи епатажу.

    - А что, если… - підступно прошепотів він щось на вухо режисерові-постановнику.

    - Давайте попробуем, - кивнула Олена Коляденко.

    Ідея артиста справді виявилася сміливою: він запропонував Тані у фіналі пісні залізти на стіл журі і там завершити власний виступ. Правда, спробувавши втілити ідею на репетиції, в остаточному варіанті від танцю на столі творча команда все-таки відмовилася. По-перше, виконати задумане було б складно технічно: дістатися на високих підборах від сцени до столика журі по заповненій глядачами залі Тані навряд чи вдалося б. А, по-друге, члени журі могли оцінити не так, як хотілося б.

    - Мы попробовали, но я поняла, что это слишком, - сміється Олена Коляденко.

    День народження

    Утім, і без епатажного фіналу номер не став менш яскравим. А виступ із Вєркою Сердючкою, той досвід, яким артист поділився з "фабриканткою", стали для Тані, мабуть, найкращим подарунком до дня народження (вона святкує його 14 грудня). До речі, глядачі теж не забули про дату. Перед виступом один із шанувальників передав Тані святкову коробку із серцем.

    - Там, в сердечке, что-то есть, но меня попросили, чтобы я открыла его только завтра, - посміхаючись, розповіла "фабрикантка". – Поэтому, хоть мне не терпится посмотреть, что же там, я не открываю…

    Источник: Новий канал
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.