Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Фабрика Зірок-3. Ірина Лисенко врятувала Бушміну від вильоту


    9 декабря 2009 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Учора номінант минулого тижня Єва Бушміна плакала на сцені "Фабрики зірок-3" (Новий канал). Але не від образи та прикрості (хоча власне їй, як тій, що набрала меншу кількість глядацьких голосів, довелося залишити Зірковий дім), а від щастя...

    Фабрика Зірок-3. Ірина Лисенко врятувала Бушміну від вильоту


    Сльози радості

    Призначення двох таких сильних "фабрикантів", як Єва Бушміна та Олексій Матіас, кандидатами на виліт багатьом здавалося несправедливим. Але такі правила проекту: на жаль, щотижня хтось із учасників шоу вибуває, і лише глядач може вирішити, хто із двох номінантів гідний залишитися.

    Коли ведучий Андрій Доманський оголосив, що з невеликою перевагою переміг Олексій, Матіас міцно стис руки Єви та довго дивився їй у вічі - начебто відчував себе винним у тому, що йде Бушміна, а не він. Подруга Іра Крестініна теж міцно обійняла "фабрикантку", прагнучи ще хоч мить утримати її на сцені.

    Фабрика Зірок-3. Ірина Лисенко врятувала Бушміну від вильоту


    - Ну вот, теперь мне нужно успокаивать Матиаса и Крестинину, - з посмішкою сказала дівчина в Eva Bushminaмікрофон, коли Андрій Доманський за традицією запропонував їй сказати кілька слів перед вильотом.

    Єва ззовні виглядала дуже спокійною, але, здавалося, що вона прагла якнайшвидше втекти з кадру, поки ще може тримати себе в руках. Проте Генеральний директор Нового каналу Ірина Лисенко попросила "фабрикантку" залишитися на сцені, аби сказати їй кілька напутніх слів. М'яко зазначивши, що Єві не вистачає впевненості в собі, Ірина попросила "фабрикантку" пообіцяти, що вона буде боротися з цим недоліком. А коли Бушміна закивала головою, Генеральний директор запропонувала їй повернутися до "фабрикантів". Єва та її друзі боялися повірити в те, що це можливо, тому Ірині Лисенко довелося ще раз повторити:

    - Ева остается в Звездном доме.

    І лише тоді дівчина, котра так непохитно перенесла свою поразку, від надміри почуттів розплакалася.

    Номінанти

    Так як цієї неділі, за рішенням Генерального директора Нового каналу, ніхто не покинув шоу, на цьому тижні із Зіркового дому повинні піти відразу двоє "фабрикантів". Із чотирьох названих учора кандидатів на виліт члени журі дозволили врятувати лише одного: "фабриканти" віддали більшість зірок Ірі Крестініній.

    Наступної неділі вирішиться доля Артема Меха, Васі Нагірняка та Стаса Шурінса.

    Источник: Новий канал
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.