Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Фабрика Зірок-3. Борисенки збираються зачарувати дівчат із гурту "Фабрика"


    9 декабря 2009 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Над своїми номерами для майбутнього гала-концерту мешканці Зіркового дому працюють особливо ретельно. Адже дуети з зірками розподілені таким чином, що кожен із "фабрикантів" виступатиме з артистом, про співпрацю з яким мріяв давно.

    Фабрика Зірок-3. Борисенки збираються зачарувати дівчат із гурту "Фабрика"


    Наприклад, Стасу Шурінсу, що буде співати з Вікторією Дайнеко, не знадобиться вчити слова. Пісню "Я просто сразу от тебя уйду" він уже давно знає напам'ять.

    - Дайнеко – одна из моих любимых русскоязычных исполнительниц. Думаю, мы быстро найдем общий язык, и выступление будет очень ярким, - розповідає він.

    Сашко та Вова Борисенки вже кілька днів гадають, наскільки охоче з ними будуть спілкуватися дівчата із гурту "Фабрика", чи дозволять називати себе на "ти".

    - В любом случае мы их сразу очаруем, - запевняють брати.

    Вася Нагірняк, довідавшись, що виступатиме з піснею Тімберлейка, від надміри почуттів буквально впав перед Костянтином Меладзе на коліна.

    - Именно в таком стиле я хотел бы выступать на сцене и дальше, - ділиться Вася.

    Таня Воржева, що заспіває разом із випускником Другої "Фабрики зірок" Максимом Барських, сіла на дієту.

    - Очень хочется рядом с Максимом выглядеть на уровне. Макс - очень стройный. Я думаю, мне нужно сбросить 2-3 кг, - каже Таня.

    Сабріна заспіває разом з Гайтаною, Іра Крестініна та Єріка - з гуртом "НеАнгели". Артем дуже хотів виступити з Колею Сергою ("фабриканти" наполегливо просили музичного продюсера дозволити їм заспівати в дуеті). Але тому що Артем дуже яскраво показав себе на минулому концерті в драматичному номері, цього разу йому довірили спільний виступ з Анастасією Стоцькою. Артем і Настя будуть співати чуттєву композицію "Вены-реки". Колі Сергі також доведеться виступити із серйозною піснею. Його номер з Ірою Крестініною на минулому концерті показав, що Коля вміє не лише влучно жартувати. "Фабрикант" пише глибокі ліричні пісні. З однією з них, за порадою музичного продюсера, він збирається вийти на сцену в неділю.

    Источник: Новий канал
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.