Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Теледебати між кандидатами у президенти стартують 4 січня 2010 року


    22 ноября 2009 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Теледебати між кандидатами у президенти розпочнуться 4 січня 2010 року.

    Центральна виборча комісія сподівається на участь усіх 18 зареєстрованих кандидатів у Президенти в теледебатах. Про це сказала заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна в ефірі Першого національного телеканалу 20 листопада.

    «Мені здається, ніхто не втратить таку можливість безпосередньо представити свою програму, свої здібності як майбутнього керівника держави (виборцям). Таким чином, ми сподіваємося, зокрема Центральна виборча комісія, що теледебати відбудуться на достатньо якісному та високому рівні», - сказала вона.

    При цьому Усенко-Чорна відзначила, що участь в теледебатах, які проходять в прямому ефірі, є морально-етичним обов'язком кандидата, але не юридичним.

    ЦВК зараз розробляє проект проведення жеребкування на теледебати та порядок їх проведення.

    Теледебати відбудуться після Нового року, починаючи з 4 січня.

    18 кандидатів буде розбито на 9 пар.

    Якщо один з кандидатів відмовляється від участі в теледебатах, інший кандидат, якому випало за жеребкуванням бути в парі з цим кандидатом, використовує самостійно час, наданий парі для передвиборчої агітації.

    За словами Усенко-Чорної, при розробці проекту порядку проведення теледебатів ЦВК докладає зусилля, щоб кандидати були в рівних умовах і щоб був максимально сприятливий ефірний час теледебатів для залучення до кола телеглядачів максимальної кількості виборців.

    Планується час для теледебатів між 19:00 та 22:00.

    Водночас Усенко-Чорна відзначила, що передвиборча агітація, для якої вже визначена черговість надання кандидатам в Президенти ефіру на державних загальнонаціональних теле- і радіоканалах, зазвичай, проходить не в прямому ефірі, а кандидатами завчасно передаються записи їхніх звернень до виборців або відеоролики.

    При цьому Національна телекомпанія має перевірити цю агітацію на відповідність вимогам законодавства, щоб вона не містила забороненої інформації.

    Нагадаємо, 19 листопада ЦВК визначила черговість надання кандидатам в Президенти ефіру на державних загальнонаціональних теле- і радіоканалах для проведення агітації і порядок друку їх передвиборчих програм в газетах «Голос України» і «Урядовій Кур'єр».

    Ефірний час на телебаченні надаватиметься в 3 етапи: з 23 листопада по 4 грудня, з 7 по 17 грудня і з 18 по 30 грудня 2 кандидатам в день о 19:00 і 19:30 по 10 хвилин на кожного.

    Ефірний час на радіо надаватиметься з 23 листопада по 7 грудня, з 8 по 22 грудня і з 23 грудня по 8 січня.

    Програми кандидатів публікуватимуться в газетах «Голос України» і «Урядовій Кур'єр» з 15 по 25 грудня.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.