Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Прем’єра в Україні - шоу «Вагітна у 16»: на MTV історії підліткової вагітності


    20 ноября 2009 | На телеэкране / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Евгений Ленов
    Нове шоу на MTV Україна, починаючи з цього тижня, щонеділі о 20:20 розповідатиме реальні історії з життя юних батьків. MTV підійматиме провокаційні та, безперечно, дискусійні питання у новому серіалі «Вагітна у 16». Статистика Сполучених Штатів свідчить, що троє з десяти вагітних дівчат ще не досягли 20-річного віку. MTV загляне у домівки, серця та голови юних батьків, стане свідком того, як вони намагаються впоратися з новими дорослими обов’язками, налагодити стосунки з близькими людьми та матеріальне становище, продовжити освіту.

    Прем’єра в Україні - шоу «Вагітна у 16»: на MTV історії підліткової вагітності


    За даними Національної Кампанії запобігання ранньої незапланованої вагітності у США, понад 700 000 тінейджерів стають батьками кожного року. Майже всі випадки вагітності є незапланованими. Незважаючи на доступність сексуальної освіти та контрацептивних засобів, США лідирує за найвищими показниками вагітності серед молоді.

    «MTV не вперше розповідає реальні історії з життя своїх глядачів» - відзначає Тоні Ді Санто, президент програмного відділу MTV – «Вагітна у 16» слідкує за життям шести молодих дівчат, яким доводиться пережити фундаментальні зміни. Кожен новий епізод розповідає унікальну історію з життя молодих мам, їх стосунки з родиною, шкільними друзями, фінансові труднощі та складні рішення. Це справжнє секретне життя американських підлітків».

    Протягом 5-7 місяців, пліч-о-пліч з підлітками, «Вагітна у 16» відкриватиме новий світ, освоюватиметься на новій території, переживатиме сумніви та розгубленість «вагітних дітей»! MTV вдалося стати свідком кожної виняткової ситуації: від моменту народження малюків до того, як молоді татусі й матусі впорались зі своїм новим призначенням. У серіалі підіймається низка таких важливих питань, як одруження, всиновлення, освіта, плітки, засудження тощо. Камери фіксують те, як юним батькам вдалося впоратися з доглядом за дитиною, балансуванням на межі дорослого життя та життя тінейджерів!

    Прем’єра в Україні - шоу «Вагітна у 16»: на MTV історії підліткової вагітності


    «Беручи до уваги надзвичайну актуальність проблеми, варто зазначити, що MTV запустив свій проект дуже вчасно», - зазначає Сара Браун, виконавчий директор Національної Кампанії запобігання раньої незапланованої вагітності серед підлітків. – «Ми аплодуємо роботі MTV, їх унікальному стилю розповіді, адже інформація неодмінно потрапляє до цільової аудиторії. У цих шоу - лише правда про реалії юного батьківства. Кожна з історій «Вагітна у 16» сповнена надії, розбитих сердець та реальних життєвих обставин. Шоу мають побачити тінейджери у всьому світі». Якщо проґавите програму у неділю, дивіться на MTV Україна повтори шоу «Вагітна у 16» – по понеділках о 22:50 та по суботах о 20:20.

    Національна Кампанія запобіганню раньої незапланованої вагітності серед підлітків та Фонд Родини Кайзер об’єдналися з MTV аби розпочати відверту дискусію.

    Фільм «Вагітна у 16» є результатом спільної роботи Національної Кампанії запобігання раньої незапланованої вагітності серед підлітків та MTV. Кожна з історій – індивідуальний посібник, який можна використовувати у якості навчально-пізнавальної програми вчителями, профільними організаціями та окремими громадянами. Матеріал поширюватиметься безкоштовно. MTV вдасться донести свій матеріал тисячам громадян та організаціям, які працюють у сфері освіти, медицини та сексуальної освіти.

    Прем’єра в Україні - шоу «Вагітна у 16»: на MTV історії підліткової вагітності


    Виконавчий продюсер «Вагітна у 16» - Морган Джей Фрімен, виконавчий продюсер MTV – Тоні Ді Санто. Діа Сокол – спів-продюсер. Ідея - Лоурен Долджен.

    Виконавчий продюсер шоу Морган Джей Фрімен здобув всесвітню славу після нагороди Sundance за фільм «Скажені вулиці» («Hurricane Streets»), який розповідає про життя підлітків. Останній фільм режисера має назву «Повернення додому» («Homecoming»), трилер за участі Міши Бартон та Джессіки Строуп, вийшов на широкі екрани 17 липня.

    Подробиці на www.mtv16andpregnant.com

    Фото надано прес-службою телеканалу MTV Україна, www.mtv.ua

    MTV Україна (www.mtv.ua) - розважальний молодіжний канал. В українському ефірі з 24 серпня 2007 року. Входить до всесвітньої телевізійної мережі MTV Networks, що належить медіа-корпорації Viacom. MTV Networks International володіє мультимедійними брендами MTV: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), VIVA, Flux, Paramount Comedy та Game One. У жовтні 2009 року MTV Україна став частиною найбільшої в Україні медіа-групи U.A. Inter Media Group Limited (телеканал «Інтер», НТН, К1, К2, «Ентер Фільм», «Ентер Музика»). Програмне наповнення MTV Україна – міжнародні MTV-шоу, дубльовані українською мовою, локалізовані MTV-формати і програми власного виробництва. На сьогодні MTV Україна має 50% покриття піплметричної панелі України. Генеральний директор – Костянтин Стрюков.

    Медіагрупа U.A. Inter Media Group Limited (www.uaimg.com) заснована у 2005 році. Група володіє 61% акцій «Української незалежної ТВ-корпорації» (телеканал «Інтер»), 90% «Кіно-ТБ» (телеканал «Ентер Фільм»), 90% «Музика-ТБ» («Ентер Музика»), телеканалами НТН, К1, К2, «Мегаспорт», MTV Україна та іншими медіа-активами. Директор медіагрупи - Олена Хорошковська. Медіагрупа є членом Європейської Бізнес Асоціації, а також Американської Торгівельної Палати в Україні.

    Источник: Пресс-служба MTV Украина
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.