Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Телеканал «Антена» пропонує черкаським учням під час карантину вчити уроки по телевізору


    9 ноября 2009 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    У Черкасах 9 листопада стартує спільний соціальний проект медіагрупи «Антена» та черкаської спеціалізованої школи №17 «Телеуроки», повідомляє сайт медіагрупи.

    Як повідомляється, вперше в Україні приватний телеканал та адміністрація школи впроваджують стовідсотково волонтерський інноваційний проект, який не коштуватиме ні батькам, ні державі жодної копійки.

    У зв'язку з карантином і призупиненням занять у навчальних закладах учням шкіл згодом доведеться вивчати навчальний матеріал за три тижні, працюючи по суботах та під час канікул. Тож щоби допомогти не відстати від навчального процесу, а в майбутньому скласти іспити та пройти незалежне тестування, вчителі черкаської спеціалізованої школи №17 і телекомпанія «Антена» вирішили проводити телеуроки, які транслюватимуться на ТРК «Антена-Плюс» та в онлайн-режимі на сайті antenna.com.ua.

    «У важкі часи криз та епідемій кожен громадянин мусить зробити свій посильний внесок, щоб допомогти людям. Те, що робить наш колектив разом із учителями сьогодні, і є той самий внесок», - заявив керівник медіагрупи «Антена» Валерій Воротнік.

    Телеуроки транслюватимуться в робочі дні на телеканалі «Антена-плюс» з 10:00 до 15:00 із перервами. А ті, хто не може долучитися до їх перегляду в ефірі кабельних мереж Черкас, матиме можливість зробити це в інтернеті - онлайн-трансляція доступна на сайті медіагрупи «Антена». Детальний розклад уроків буде повідомлятися в окремому динамічному рядку на телеканалі «Антена».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.