Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Фабрика Зірок-3. У дуеті з "Quest pіstols" Вася хоче не лише співати, але й танцювати


    9 ноября 2009 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Фабрика Зірок-3.  У дуеті з "Quest pіstols" Вася хоче не лише співати, але й танцюватиУчора ввечері Зірковий дім відвідали "Quest pіstols". На майбутньому гала-концерті із цим гуртом виступатимуть Вася Нагірняк та Вова Борисенко, і артисти приїхали, щоб разом відпрацювати номер.

    Спершу викладач хореографії Максим Пасюк познайомив "квестів" з ідеєю постановки: у номері братимуть участь балерини! Артисти та "фабриканти" виконають на концерті кумедну пісню "Белая стрекоза любви", і танцівниці в пуантах, без сумніву, додадуть композиції ще більшої іронічності. Артисти ідею схвалили. А от довідавшись, які рядки їхньої пісні співатимуть "фабриканти", запропонували внести зміни.

    - Может, лучше, если первый куплет вы полностью будете петь сами? - запропонували артисти "фабрикантам", імовірно, прагнучи висунути учасників шоу в постановці на перший план. Адже саме "фабриканти" повинні показати під час концерту все, на що здатні.

    Після від'їзду "Quest pіstols" Вася та Вова не відразу покинули спортзал, де проходила репетиція. Нагірняк, який до кожного дуету хоче внести щось від себе, запропонував Борисенко самостійно поставити танець, а потім переконати режисера-постановника приєднати його до номера. Вова спочатку засумнівався: чи встигнуть вони вивчити танцювальну зв'язку? Адже часу до концерту залишилося не так і багато. Але Вася зумів його переконати - і репетиція продовжилася.

    Тепер Нагірняку залишається лише "заразити" власною ідеєю режисера-постановника...

    Источник: Новий канал
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.