Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Юрій Сугак запускається з політичним ток-шоу на ТРК «Донбас»


    28 октября 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Юрій Сугак вестиме політичне ток-шоу на каналі «Донбас». Про це повідомляє прес-служба медіа-групи «Україна».

    Ток-шоу буде прямоефірним, називатиметься «Питання влади» і позиціонуватиметься як таке, що висвітлюватиме «головні проблеми Сходу України».

    Передбачається, що в шоу активну участь братиме аудиторія, яка ставитиме свої запитання до учасників програми, а також телеглядачі, які дзвонитимуть до студії із запитаннями («гаряча лінія»). На програмі також працюватиме ПТС - плануються прямі включення з майданів Донбасу, а також з місць подій, які обговорюватимуть у студії.

    Старт програми намічено на день запуску каналу - 9 листопада, о 19.30. Пріоритетною для програми буде російська мова, оскільки за словами пана Сугака, це є поширеніша мова у Східному регіоні. Але якщо гість буде україномовним, то спілкування буде українською, зауважив ведучий. Очевидно, що через ці місцеві особливості ТРК «Донбас» при ліцензуванні обумовив меншу квоту української мови, ніж це прописано в законі для загальнонаціональних мовників, - 60%.

    «Питання влади» виходитиме з понеділка по четвер, але якщо активність аудиторії та політиків буде високою, то програма стане щоденною.

    Як повідомляла ТК, місцевий телеканал «Донбас» розпочинає цілодобове мовлення 9 листопада і буде доступний глядачам у Донецьку, Макіївці, Яснуватій на частоті 6 ТВК, а також через мережу кабельних операторів. Це вже третій телеканал у медіагрупі «Україна», до якої також входять універсальний мовник ТРК «Україна» і спортивний «Футбол». Як відомо, група оголошувала про намір відкрити канал «Новини», запуск якого відкладено на кінець 2009-го - початок 2010-го року. Юрій Сугак є директором ТРК «Донбас».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.