Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Друга Ріка вдарить током по телеефіру з 1 листопада


    20 октября 2009 | На телеэкране / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    В листопаді стартує черговий відеокліп групи Dруга Ріка на пісню «Дотик».

    Робота над відеокліпом почалася ще в серпні цього року і закінчилася в жовтні. Загалом, зйомки тривали 5 днів. Вже традиційно, пошук відповідної візуальної енергетики для пісні не залишив Dругу Ріку вдома, і цього разу закинув музикантів в дуже далекі краї. За сюжетом кліпу з музикантами на фоні шаленого драйву траплятимуться різні аномалії. Та більше за всіх перепаде фронтмену Dругої Ріки Валерію Харчишину, якому під час зйомок, неочікувано для себе та незалежно від своїх бажань, довелося, навіть, політати, не використовуючи при цьому жоден з повітряно-транспортних засобів.

    Друга Ріка вдарить током по телеефіру з 1 листопада


    «Кожного разу, коли ми закінчуємо роботу над черговим відеокліпом, мені здається, що він останній, - ділиться враженнями Валерій. - Адже зйомки виснажують майже як три концерти в день. За відчуттями та виснаженням зйомки «Дотика» переплюнули 3-денні зйомки «Космоzoo» в 35-градусну спеку в Єгипті. Декілька разів в процесі зйомок мені здавалося, що все це відбувається не зі мною. Я, навіть, просив ущипнути мене, щоб прокинутися… Але прокинувся лише тоді, коли побачив перші кадри відео».

    Для багатьох прихильників творчості Dругої Ріки та й для самих музикантів пісня «Дотик» є кращою піснею з альбому «Мода». Вона давно посіла місце драйвової обійми в концертному трек-листi групи.

    Друга Ріка вдарить током по телеефіру з 1 листопада


    «Ця пісня рвала мене на частини, коли ми виконували її на концертах. Ми знали, що рано чи пізно знімемо на неї відео. Довгий час носилися з треком як із немовлям та не хотіли знімати абищо. Коли в серпні Скуратовський розповів сюжет – зрозуміли, що прийшов час «Дотика», - розповідає Харчишин.

    Звідки геть обірваний та знесилений повернувся Валерій Харчишин? Скільки метрів проводів режисер відеороботи Віктор Скуратовський використав для зйомок кліпу? Наскільки гарячим виявиться Дотик для Dругої Ріки? Про все це та багато іншого дізнаєшся після перегляду кліпу. Пропонуємо разом з Dругою Рікою доторкнутися до шаленої енергії «Дотика». Прем’єра відеокліпу відбудеться 1-го листопада. Не пропусти!

    Друга Ріка вдарить током по телеефіру з 1 листопада


    Источник: Прес-служба ДР
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.