Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Напарником Кеті Перрі на MTV Europe Music Awards 2009 буде Піт Вентц


    6 октября 2009 | На телеэкране / Пресс-релизы / Европа / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    У рамках церемонії MTV лідер гурту Fall Out Boy

    вестиме шоу “2009 EMA: All Access”


    Повний доступ глядачам до грандіозної церемонії MTV Europe Music Awards 2009 забезпечить фронтмен гурту Fall Out Boy! Як повідомляє телеканал MTV Україна, Піт Вентц підтвердив, що вестиме шоу “2009 EMA: All Access”. Вочевидь, лідерові поп-панк групи сподобалася роль конферансьє, у якій він встиг цього року вдало себе випробувати на церемонії Vodafone MTV Australia Awards.

    Шоу “2009 EMA: All Access” надасть глядачам унікальну можливість разом з Пітом побувати за лаштунками церемонії та вдосталь поспілкуватися з такими артистами, як Green Day, Leona Lewis, Tokio Hotel та офіційною ведучою MTV ЕМА 2009 Кеті Перрі. Однак це аж ніяк не повний перелік знаменитостей - імена інших виконавців та гостей шоу будуть оголошені найближчим часом.

    Напарником Кеті Перрі на MTV Europe Music Awards 2009 буде Піт Вентц


    Отже, 5 листопада одночасно з прямою телевізійною трансляцією церемонії MTV Europe Music Awards 2009 з берлінської концертної зали 02 World Arena, на сторінці www.mtvema.com усі бажаючі зможуть побачити шоу “2009 EMA: All Access”. Там же можна буде наживо повністю побачити шоу “2009 EMA: Red Carpet Show”. Разом з MTV Europe Music Awards глядачі немов самі опиняться на Червоній доріжці, тоді, як там збиратимуться знаменитості. Церемонії “2009 EMA: All Access” та “2009 EMA: Red Carpet Show” транслюватимуть наживо більше трьох годин.

    Поп-панк гурт Fall Out Boy здобули світове визнання, а їх п’ятий студійний альбом ‘Folie à Deux’ наразі підіймається до найвищих сходинок чартів США та Європи. Піт одружений на співачці Ешлі Сімпсон, та є співвласником нічного клубу “Angels and Kings” разом з іншими учасниками колективу Fall Out Boy.

    Напарником Кеті Перрі на MTV Europe Music Awards 2009 буде Піт Вентц


    Шоу MTV EMA 09 Online буде потужно представлено в Інтернеті

    На порталах LIVE FACEBOOK, TWITTER, HABBO та www.mtvema.com

    Сторінка www.mtvema.com – основне джерело інформації про EMAs, перекладене на 18 мов світу. Окрім можливості проголосувати, переглянути відео минулорічної церемонії EMA та ознайомитися з інформацією про артистів, MTV International вперше організовує трансляцію повної церемонії EMA на офіційній сторінці Awards’Facebook.

    Мережа Twitter активно висвітлює події цьогорічної церемонії EMA, публікуючи матеріали з новинами та плітками у період підготовки до шоу та по його закінченню.

    Цього року MTV також співпрацює з Habbo, найбільшою молодіжною віртуальною спільнотою у світі. Співпраця охоплює запуск тематичного віртуального простору EMA у межах Habbo-спільнот, який надасть можливість прихильникам відвідувати EMA-простір разом з друзями, голосувати за улюблених артистів, брати участь у змаганні та виграти віртуальну нагороду EMA.

    Головне завдання Facebook, Habbo та Twitter – спонукати відвідувачів до голосування на порталі www.mtvema.com, до якого у минулому році долучилося 4 мільйони відвідувачів. Окрім голосування, інформації про артистів та номінації, профайли і галереї будуть доступні у формі безкоштовного WAP (лише минулого року кількість завантажень збільшилась на 165% у порівнянні з 2007 роком).

    Gary Ellis, віце-президент Digital Media, MTV Networks International зауважує: «Довгий час MTV працювало над удосконаленням технологій, аби у повному обсязі донести глядачам події церемоній EMA. Відтепер ми не лише можемо показати усі подробиці закулісного життя шоу, а й залучити значну більшість шанувальників, використавши ресурси соціальних медіа-платформ».


    Генеральні спонсори 2009 EMAs Sony Ericsson, MTV Games / Harmonix’s “The Beatles™: Rock Band™” та Dell.


    Дізнавайтеся більше та голосуйте на ema.mtv.ua


    Про телеканал MTV Україна:

    «MTV Україна» - розважальний молодіжний канал. В українському ефірі з 24 серпня 2007 року. Входить до всесвітньої телевізійної мережі MTV Networks, що належить медіа-корпорації Viacom. MTV Networks International володіє мультимедійними брендами MTV: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), VIVA, Flux, Paramount Comedy та Game One. Програмне наповнення MTV Україна – міжнародні MTV-шоу, дубльовані українською мовою, локалізовані MTV-формати і програми власного виробництва. На сьогодні MTV Україна має 50% покриття піплметричної панелі України. Генеральний директор – Костянтин Стрюков.

    Фото надано прес-службою телеканалу MTV Україна, www.mtv.ua

    Источник: Пресс-служба MTV Украина
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.