Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ICTV запустить «Велику різницю» на Новий рік.


    30 сентября 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    На Новий рік ICTV планує запустити українську версію російського проекту «Велика різниця». Виробництво проекту на замовлення каналу здійснюватиме продюсерський центр «Среда» та команда російського проекту: зокрема генеральний продюсер «Великої різниці» Олександр Цекало, креативний продюсер Руслан Сорокін, виконавчий продюсер Євген Дяченко. Також, над проектом працюватимуть учасники команди КВК «ЧП Мінськ».

    «Для нас важливо, що в цей проект робили люди, які виробляють найуспішніший проект в розважальному жанрі в Росії», - наголосив генеральний директор каналу Олександр Богуцький, який назвав «Велику різницю» найуспішнішою розважальною програмою Російської Федерації.

    За його словами, угода з виробниками «Великої різниці» поки що укладена на 2010 рік. Також пан Богуцький наголосив, що сподівається на досить високі показники: «Російська версія мала частку 15%, думаю, що українська має бути - 20%».

    За словами Олександра Цекала, українська версія програми стартує на Новий рік.

    Як розказав креативний продюсер «Великої різниці» Руслан Сорокін, у цьому випуску демонструватимуться пародії на хітові проекти «всіх каналів, в тому числі і ICTV». «Не уникнути Савіку Шустеру нашої пародії», - зазначив Олександр Цекало. Також виробників проекту зацікавили й інші українські телевізійні шоу: «Танцюють всі!», «Україна має талант».

    «Ми ретельно вивчили ринок хітових проектів в Україні. І нам є за що зачепитись», - переконаний Руслан Сорокін. Ведучими прем'єрного новорічного випуску ймовірніше за все будуть Олександр Цекало та Іван Ургант. Хто вестиме українську версію надалі поки не відомо.

    Зараз, за словами виробників «Великої різниці», тривають кастинги серед українських акторів. «Зараз ми працюємо над сценарієм проекту. Буде досить багато цікавих історій, які не дублюватимуть російський проект», - зазначив пан Сорокін

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.