Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Анонси молодіжного ситкому «Універ» 5-9 жовтня 2009 р.


    28 сентября 2009 | На телеэкране / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    5 жовтня, понеділок

    Невдале сватання, 17 серія

    В надії звести Сашу з дочкою генерала ФСБ Веронікою, Сильвестр Андрійович віднімає у сина телефон і від його імені бомбардує дівчину смс-ками. Все йде як не можна краще, і папі вже здається, що скоро бажане весілля відбудеться. Коли раптом з'ясовується, що на іншому кінці мобільного зв'язку зовсім не Вероніка...

    Анонси молодіжного ситкому «Універ» 5-9 жовтня 2009 р.


    6 жовтня, вівторок

    Стипендія, 18 серія

    У міністерстві освіти помилилися і перерахували на Сашину картку стипендії всіх студентів Універа. Саша вирішив, що гроші перевів папа і віддав їх на лікування хворої дитини, яку знайшла Таня у закутках Інтернету. Коли помилка з'ясовується, всі починають чесати ріпу на тему того, як би непомітно повернути ці гроші.

    Анонси молодіжного ситкому «Універ» 5-9 жовтня 2009 р.


    7 жовтня, середа

    Мрії... 19 серія

    Одного дня, в один особливо голодний день, студенти розмріялися про те, як склалося б їхнє життя, будь вони, а не Саша, дітьми олігарха. Алла б вийшла заміж за Пашу Волю, Гоша б знімав дівчат на Ібіці, Кузя отримав би чорний пояс, а Таня - притулок для бродячих собак. І лише Саша знає, як би все було насправді.


    8 жовтня, четверг

    Саша мачо, 20 серія

    Після того, як Таня називає його "милим плюшевим ведмедиком", Саша кардинально змінює імідж і перетворюється на крутого мачо. Алла чіпляє старого жирного олігарха і випрошує у нього подарунки. Закінчуються обидві затії зразково однаково - Сашу б'ють хулігани, а Алла упускає Verty в унітаз.


    9 жовтня, п'ятниця

    Камери стеження, 21 серія

    Щоб бути в курсі всіх перипетій студентського життя, папа встановлює в гуртожитку камери,. Те, що він бачить, зовсім його не тішить, а у хлопців з'являються додаткові стимул-реакції неполюбляти олігарха, адже тепер він в курсі всіх їхніх маленьких слабкостей. Наприклад, з Кузею папа перестав вітатися за руку, обмежуючись коротким: "Привіт, онаніст!"

    Источник: Пресс-служба телеканала TET
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.