Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    4 жовтня на ТРК «Україна» прем’єра гумористичного «Насправді шоу»


    23 сентября 2009 | На телеэкране / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    4 жовтня о 21-30 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра гумористичного проекту власного виробництва – «Насправді шоу».

    4 жовтня на ТРК «Україна» прем’єра гумористичного «Насправді  шоу» Це програма чистого гумору за участі команди акторів-легіонерів – визнаних майстрів пародії та імпровізації. Ведучий шоу – Антон Лірник.

    Немає нічого, що не можна зробити смішним – від сучасної політики до класичної музики, від набридливої реклами до улюблених фільмів… З ніг на голову можна перевернути все.

    Скетчі, смішні репортажі, іронічні інтерв’ю зірок, перероблені фрагменти кіно, пародії на відомі пісні, конкурси та виступи народних талантів – ми знаємо ще сто варіантів зробити так, щоб глядач не нудьгував!

    Дивіться в першому випуску: продюсер Максим Неліпа готує співачку Альону Вінницьку до участі в Євробаченні. Програма підготовки – не для слабонервних: істерики зірки, деспотизм наставника, конфлікт, що призводить до розриву стосунків, і ще багато імпровізацій у «Насправді шоу» вже наступної неділі.


    Коротка довідка про телеканал «Україна»

    ЗАТ «Телерадіокомпанія «Україна» – один з крупних національних телеканалів країни.

    За результатами серпня 2009 року телеканал посідає третє місце у рейтингу загальнонаціональних телеканалів з результатами частки 8,54 % та рейтингу 1,12 % (за аудиторією 18+, 50 000+).

    За результатами першого півріччя 2009 року телеканал вийшов на четверте місце: частка – 8,23 %, рейтинг 1,30 % (за аудиторією 18+, 50 000+).

    Телеканал «Україна» охоплює всі глядацькі групи. Мовлення – інформаційне, пізнавальне, дитяче, розважальне, художнє, спортивне. Здійснюється в кабелі, через супутник та в ефірі.

    Основним акціонером телеканалу «Україна» є компанія Систем Кепітал Менеджмент (99,93 % володіння акцій).

    Источник: Пресс-служба ТРК Украина
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.