Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Проект Євгена Михайлова «Вторгнення» на телеканалі «Гамма»


    23 сентября 2009 | На телеэкране / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Київ 23.09.09 Проект «Вторгнення» ініціює новий формат в сучасному медійному просторі України. Все, що сучасний глядач спостерігає за допомогою телевізора, комп’ютера і телефона – є вторинним.

    Проект Євгена Михайлова «Вторгнення» на телеканалі «Гамма» За словами Євгена Михайлова, багато людей переконані, що вони знають що таке життя. Знають, допоки перед ними не виникає запитання - а що ж врешті-решт життя таке? Проект «Вторгнення» зробить спробу змінити якісні парадигми глядача настільки радикально, що він зможе подивитись на світ та життя геть з іншого боку, побачити увесь спектр проблем та вражень, за допомогою глибокого занурення у суть проблеми з непересічними гостями, які розкажуть, що все насправді інакше.

    Тема першої програми – «Концепція національної ідеї». Гість – директор інституту філософії – Мирослав Попович. Телеглядачі мають змогу задавати свої питання гостю студії за електронною адресою nich@gamma.tv

    Тема кожної програми буде анонсуватися на сайті телеканалу www.gamma.tv

    Прем’єру проекту можна побачити 29 вересня на телеканалі «Гамма» опівночі.


    Довідка: «Гамма» - перший в Україні цифровий телеканал з інформаційно-розважальним наповненням. Канал «Гамма» транслюється на 64-ому ТВК (частота 818 Мгц) у цифровому форматі DVB-T у Києві та прилеглих до нього районах. Ліцензія на мовлення серії НР №0152-м видана Національною Радою України з питань телебачення і радіомовлення 20 квітня 2006 року. Також, телеканал має супутникову ліцензію на мовлення серії НР №0942-м видану Національною Радою України з питань телебачення і радіомовлення 1 липня 2009 року. Телеканал «Гамма» транслює програми 24 години на добу, має власне виробництво, орієнтований на широку аудиторію.

    Источник: Пресс-служба телеканала "Гамма"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.