Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Осінній сезон на «5 каналі» стартує 31 серпня


    21 августа 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Змінені заставки, майже тригодинний марафон, присвяченний виборам, і нове масштабне політичне шоу запропонує глядачам «5 канал» цієї осені. В ефірі залишаються погодинні новини, три політичні програми та авторські проекти
    На початок нового сезону «5 канал» зберігає колектив і програмне наповнення, а також презентує нове «обличчя» та нові проекти. Так анонсує початок осені прес-служба телеканалу.

    Старт чергового телевізійного сезону на «5 каналі» відбудеться 31 серпня. З цього дня після літньої відпустки в ефір повертається передача «Ранок на «П’ятому». Відтепер глядачі каналу розпочинатимуть день зі свіжими новинами від ведучих Катерини Кельбус і Артема Овдієнка та Віталія Півовара і Яніни Соколової, які змінюватимуться в ранковому ефірі потижнево.

    Вже з 31 серпня у вечірньому праймі розпочнеться інформаційний марафон «Час до виборів», присвячений президентським перегонам в Україні. Він триватиме аж до моменту оголошення офіційних результатів. Щоденно з 19.20 до 22.00 ведучі «Часу новин», «Нового часу» та «Часу» – Святослав Цеголко, Лариса Губіна, Олег Дейнека, Ігор Татарчук, Мирослава Барчук, Яна Конотоп, Роман Чайка та Павло Кужеєв – у прямому ефірі спілкуватимуться з політиками, експертами, політологами, представниками громадськості, обговорюватимуть хід виборчої кампанії, прогнози щодо її результатів, програми претендентів, оперативно повідомлятимуть про всі актуальні події в рамках цієї кампанії, пропонуватимуть сюжети і дослідження в контексті теми виборів тощо.

    У вечірньому праймі о 22.00 з’явиться лінійка проектів журналістських розслідувань. Їх готуватимуть авторитетні журналісти, зокрема, Олена Кочкіна, Валентин Трохимчук, Наталія Власова, Христина Бондаренко.

    Також у новому сезоні в ефірі «П’ятого» залишаться три політичні ток-шоу: «Я так думаю з Анною Безулик», «Майдан. Лідер нації» та «5 копійок». Крім цього, до запуску готується ще одне масштабне політичне шоу, яке вироблятиме для каналу продакшн-компанія. Назва проекту наразі обговорюється.

    Щонеділі, о 21.00 Тетяна Даниленко підбиватиме головні підсумки інформаційного тижня в передачі «Час: Підсумки», що матиме новий для України формат.
    Традиційно для початку телевізійного сезону оновлення відбудуться і в графічному оформленні міжпрограмного продукту «5 каналу». Нові заставки розроблені дизайнерським відділом каналу.



    «5 канал» – загальнонаціональний інформаційний телеканал. Вперше з’явився в ефірі в 2003 р. Технічне покриття – 93%. Середні показники за перше півріччя 2009 р.: частка аудиторії (міста 50+, вік 18+) – 1, 49%, рейтингу – 0,24% (всеукраїнська панель). Створений в результаті об’єднання ТРК «НБМ» і ТРК «Експрес-інформ». Входить в групу «Концерн „Укрпромінвест”». Контролює групу народний депутат України Петро Порошенко. Офіційний сайт - www.5.ua


    Источник: Медиабизнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.