Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    З 2 вересня «Неймовірна колекція Ріплі» - всеукраїнська прем'єра на ICTV


    18 августа 2009 | На телеэкране / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    З 2 вересня телеканал ICTV пропонує розпочати подорож лабіринтами музею мисливця за дивацтвами — містера Ріплі – і поринути у світ унікальних, часом навіть приголомшливих речей. Екскурсію проводить новий ведучий каналу — Юрій Крапов.

    Розважально-пізнавальний проект «Неймовірна колекція Ріплі» — українська версія популярного в усьому світі телешоу «Хочете вірте, хочете ні!» про незвичайні явища нашої планети, зібрані американцем Робертом Ріплі. Карикатурист, мандрівник і репортер Роберт Ріплі об'їздив найвіддаленіші куточки нашої планети, такі як джунглі Центральної та Південної Америки, Японія, Малайзія і Філіппіни. Його знахідки виявилися просто неймовірними: гігантські бронзові статуї, найменший кінь у світі, качки з чотирма ногами та черепашка з двома головами... Все це тепер зможуть побачити глядачі ICTV!

    Роберт був звичайним газетним карикатуристом. Але 1918 року почав малювати серію коміксів про незвичайні події та явища. Ідея припала до душі примхливій публіці, посипалися листи з вимогами продовження. Особливо завзяті поціновувачі неймовірного навіть самі посилали художникові різні екзотичні речі як матеріал для нових робіт. Потім, зібравши деякі гроші, Ріплі став роз'їжджати по світу в пошуках дивовиж. І вже 1949 року став ведучим телепрограми «Хочете вірте, хочете ні!», в якій демонстрував свої знахідки. Програма існує і досі.

    За своє життя Ріплі побував у 198 країнах світу. Якщо підсумувати всю відстань, яку він подолав за час подорожей, вийде, що репортер обігнув земну кулю, щонайменше, 18 разів. За роки мандрівок незвичайних речей та історій про дивовижних людей набралося стільки, що навіть двадцять п'ять музеїв, розкиданих по всьому світові, не можуть вмістити всю колекцію...

    Українську версію програми вестиме один із найяскравіших акторів «Студії «Квартал 95» Юрій Крапов.

    — Ця програма — не лише про дива, створені природою. Вона, насамперед, розповість про тих людей, які намагаються втекти від буденності, чимось здивувати і полонити оточуючих, — пояснює Юрій. — Історії про таких людей підштовхують до саморозвитку. Особисто мені сподобалася історія про велосипедиста, який їздить по парапету дахів хмарочосів і виробляє при цьому безліч трюків. Настільки холоднокровно їздити над прірвою не кожен зуміє. Я належу до тих людей, які бояться висоти, тому для мене це було, звісно, вражаюче.

    Всі дивовижі світу дивіться у програмі «Неймовірна колекція Ріплі» на ICTV з 2 вересня, щосереди, о 23:55.

    Источник: Пресс-служба канала ICTV
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.