Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    З 25 серпня на ICTV стартує детективний серіал «Мент у законі»


    13 августа 2009 | На телеэкране / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    З 25 серпня на ICTV стартує детективний серіал «Мент у законі» У вівторок, 25 серпня, на ICTV стартує гостросюжетний детектив «Мент у законі». У новому 16-серійному серіалі на глядачів чекають пригоди майора Степана Кручі та його підлеглих – справжніх ментів, борців за закон і справедливість.

    Майор Круча, роль якого виконує Сергій Плотніков, справжній головний біль для кримінального світу. І від цього болю немає практично жодних ліків. Начальнику районного кримінального розшуку доводиться щоденно вступати в смертельну сутичку зі злочинним світом. Він оголосив справжню війну бандитам і не збирається зупинятися, поки в його районі не запанує тиша та спокій.

    Злочинці, які з'явилися на його території, навіть не уявляють, наскільки у майора мертва хватка. Бандити називають його Вовчара, знаючи при цьому, що можна домовитися з будь-ким, навіть із Законом, але тільки не з «ментому законі». Кожен авторитетний злодій і шахрай в окрузі, а також далеко за її межами знає, що майор не продається.

    Пліч-о-пліч з Кручею на варті правопорядку стоять його «вовченята». Федот Комов і Рома Лозовий. І хай бандити думають, що вони крутіші за Кручу, наші герої не з тих, кого можна тримати на повідку. Вони самі будь-якого ворога візьмуть за горло...

    Детективний серіал «Мент у законі», знятий за творами відомого автора Володимира Количова, на думку режисера Станіслава Єгера: «Неймовірна історія про доброго, чесного та справедливого міліціонера. Таких ідеальних героїв у житті практично не існує, але вони є і хочеться, щоб таких «ментів у законі» було побільше».

    Привабити глядачів до нового ментівського серіалу творці серіалу вирішили завдяки незвичайній техніці зйомок та чудовій грі акторів. «Ми стежили за тим, щоб перед глядачем завжди була ефектна картинка, — розповідає режисер. — У нас дуже багато трюкових зйомок. Є чудова сцена захоплення нелегального спиртозаводу. Заради неї ми підірвали це підприємство! Точніше, стіни будівлі встояли, але всередині був такий красивий вибух...»

    Режисер картини: Станіслав Єгерів та Сергій Попов
    Головні ролі в серіалі виконують Сергій Плотніков («Росія молода» і «Шанс»), Михайло Бабічев («Найкращий фільм»), Віктор Запорізький («Під небом Верони», серіал «Студенти»)

    Дивіться міні-серіал «Мент у законі» на ICTV з 25 серпня, з понеділка по четвер, о 21:00

    Источник: Пресс-служба канала ICTV
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.