Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    17 серпня ТРК «Україна» розпочинає показ 16-серійного бойовика «Платина»


    12 августа 2009 | На телеэкране / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    17 серпня о 19-30 телеканал «Україна» розпочинає показ 16-серійного пригодницького бойовика «Платина», продовження якого українські глядачі зможуть уперше побачити вже на початку жовтня.

    Слоган картини – «Платина – метал кольору крові». Фільм знято за мотивами трилогії Олександра Бушкова про лейтенанта Карташа.

    Синопсис: Олексій Карташ та його друзі розкривають таємницю підпільної платинової копальні в сибірській тайзі. Неймовірні пригоди та несподівані повороти сюжету повністю виправдовують назву жанру, в якому знято серіал. Захоплююча історія почнеться у Москві, продовжиться «на зоні» у глухій сибірській тайзі, переміститься в туркменські піски та знову повернеться до Росії. На цьому звивистому географічному шляху на героїв чекають стрілянини та погоні, таємний платиновий рудник та покинуте місто, спільники та вороги.

    Ілля Оболонков, виконавець головної ролі: «Я хочу, щоб Карташ став таким героєм, якого ще не було на наших екранах. Вважаю, що потрібно показати його через особистісну еволюцію – від лейтенанта, що несе нудну, рутинну службу у Москві, до змужнілої людини».

    Зйомки серіалу проходили у Москві, Підмосков’ї, Переславлі-Залісському, Ярославлі та на території Узбекистану, де знімальна група провела більше місяця.

    Підсумовуючи роботу над фільмом, режисер Мурад Алієв сказав: «Це серйозний проект, над яким я працюю, як завжди, із повною віддачею. Це мій улюблений жанр – чоловічі фільми. Я завжди роблю кіно для справжніх чоловіків. Я буду радий, якщо глядач достойно оцінить нашу роботу».


    Виробництво: Продюсерский центр «ЛЕАН-М», 2007 рік.
    Режисер-постановник: Мурад Алієв
    Продюсери: Тимур Вайнштейн, Олег Осипов

    У головних ролях: Ілля Оболонков, Сергій Маховиков, Юлія Жигаліна, Кирило Мугайських, Володимир Горюшин, Микола Чиндяйкін, Михайло Самохвалов, Олександр Цуркан, Олексій Огурцов, Костянтин Юшкевич, Олег Васильков, Юрій Назаров, Катя Карпушина, Олексій Маклаков.


    Платина. Головні герої серіалу


    Олексій Карташ (Ілля Оболонков)

    25 років. Москвич, старший лейтенант МВС, а потім – внутрішніх військ.

    І мати, і батько, генерал МВД, загинули в автокатастрофі, коли Олексієві було всього 17 років. Саме під впливом батька Карташ ще в дитинстві прийняв рішення стати військовим.

    Напевно, завдяки вихованню поняття офіцерської честі Олексій сприймає всерйоз, без іронії. При цьому він – абсолютно сучасна людина, столичний мешканець – живий, вміє «крутитися», із почуттям гумору, не без авантюризму. Він зовсім не проти «жити добре», але його бізнес-починання не повинні суперечити все тій же офіцерській честі. Красень спортивної статури з симпатичним відкритим обличчям, подобається дівчатам, розуміє це і прекрасно знає собі ціну. Опинившись в ІТУ, на фоні тамтешніх співробітників виглядає як блискучий гвардійський офіцер, якого заслали у глухомань. Він і сам трохи грає у «столичну штучку», аристократа у вигнанні.


    Петро Гриневський (Сергій Маховиков)

    Колишній офіцер-десантник. Пройшов Афганістан, має нагороди. Міцний, спокійний, бачив у житті всяке. Одружений, і дуже кохає свою дружину Ольгу. Після звільнення з армії не зміг «адаптуватися до нових умов». Як результат – зайнявся приватним візництвом. Життю такому не радий, але діватися нема куди – треба якось заробляти.

    Натура цільна, врівноважена, у стресових ситуаціях поводиться рішуче, бійки не боїться. Справжній мужик – стриманий, не балакучий. Зовсім не балагур, але його оцінки різноманітних ситуацій часто вельми дотепні. До Карташа ставиться з певною обережною іронією – як до «молодого» і «начальника». Але поступово залишається лише іронія, а обережність зникає, він визнає в Карташі лідера.


    Маша Топтунова (Юлія Жигаліна)

    Маші близько двадцяти, вона дочка начальника ІТУ полковника Топтунова. Тендітна невисока білявка. Спортивна, не красуня, але дуже чарівна. Студентка економічного факультету Великоріченьського університету. Матір майже не пам’ятає – та померла, коли Маші було років п’ять. Виховувалася в інтернаті, а всі канікули проводила в Пармі, у батька. Закінчила музичну школу по класу фортепіано. У дитинстві віддавала перевагу хлоп’ячій компанії, в ній самій є щось хлоп’яче. Маша впевнено почувається у тайзі та добре стріляє – навчив батько.

    Маша дуже жіночна, в той же час, вона відмінно стріляє, вміє ловити рибу, і при цьому чудово грає на фортепіано.


    Михайло Іванович Топтунов (Володимир Горюшин)

    Начальник зони в Пармі, полковник. Високий, грузний, із черевцем – схожий на старого ведмедя. Все життя прослужив у глухомані. Вже 10 років «хазяїн» пермської зони. Любить випити, але міру знає.

    Його дружина померла багато років тому. Дочка Маша вчиться у Великоріченському університеті на економіста. Топтунов до нестями любить Машу, але бачить нечасто. Він дуже сумує за нею.


    Вадим Сосницький (Олесандр Цуркан)

    Сосницькому близько сорока років. У нього відкрите симпатичне обличчя та спортивна статура. Він боксер-любитель.

    Сосницький – кандидат у губернатори, великоріченський бізнесмен. Роль, яку він грає у цьому житті, зовні вельми благообразна: лідер здорових опозиційних сил, пристрасний трибун, захисник справедливості, хранитель нетлінних людських цінностей. Що стосується його власних вельми матеріальних цінностей, то це – результат таланту та високого підприємницького дару, він – фінансовий геній, і не його провина, що це дано небагатьом. Насправді є й інша, темна сторона його особистості – саме він є хазяїном підпільної платинової копальні.


    Геннадій Кокарев (Кирило Мугайських)

    Геннадію близько двадцяти п’яти років. Він капітан спецслужби. Оперативник. Високий і стрункий, темноволосий. Постава – досконала. У будь-якому одязі помітно. Що він людина військова.

    Це людина, що має абсолютно чітку мету – виконати доручене завдання. З одного боку, для цього всі засоби добрі, з іншого – у нього є певні моральні принципи. Тому він неодноразово когось рятує чи звільнює.


    Якут (Микола Чиндяйкін)

    Років п’ятдесяти. Високий. У нього жорсткий погляд. Якут – «злодій у законі», «наглядач» за Великоріченськом. «Окультурений» авторитет. Одягається дорого. Живе як «новий руський» - шикарна квартира, дорога випивка. Має й офіційний бізнес – ресторанний.


    Пугач (Михайло Самохвалов)

    Високий, міцний. Він «злодій у законі». Пугач – розумний, сміливий. Права рука «наглядача» за Великоріченськом Якута. Саме йому буде доручено організувати бунт і під шумок увести до копальні групу озброєних зеків.

    Він добровільно сідає до в’язниці, щоб витягти звідти людину, яка знає дорогу до платинової копальні.


    Коротка довідка про телеканал «Україна»

    ЗАТ «Телерадіокомпанія «Україна» – один з крупних національних телеканалів країни.

    За результатами липня 2009 року телеканал посідає третє місце в рейтингу загальнонаціональних телеканалів із результатами частки 8,31 % та рейтингу 1,05 % (за аудиторією 18+, 50 000+).

    За результатами першого півріччя 2009 року телеканал вийшов на четверте місце: частка – 8,23 %, рейтинг 1,30 % (за аудиторією 18+, 50 000+).

    Телеканал «Україна» охоплює всі глядацькі групи. Мовлення – інформаційне, пізнавальне, дитяче, розважальне, художнє, спортивне. Здійснюється в кабелі, через супутник та в ефірі.

    Основним акціонером телеканалу «Україна» є компанія Систем Кепітал Менеджмент (99,93 % володіння акцій).

    Источник: Пресс-служба ТРК Украина
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.