Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Інший футбол» — прем'єра на ICTV!


    31 июля 2009 | На телеэкране / На украинском языке | Добавил: Sputnik
    Телеканал ICTV представляє новий проект власного виробництва – «Інший футбол». Ви – фанат найпопулярнішого в світі виду спорту? Звикли бачити Девіда Бекхема та Андрія Шевченка лише на сторінках глянсових журналів? У будь-якому випадку ця програма для вас! Нарешті найцікавіші новини футбольної імперії вийдуть за її межі. Неймовірні факти з життя футболістів, їх фарт та невезіння, курйози на полі і поза грою – все це в новій програмі «Інший футбол».

    Прийшов час робити з футболістів справжніх зірок. За кордоном про героїв спорту знають все, а в Україні особисте життя спортсменів частенько залишається під замком. Телеканал ICTV вирішив виправити цю несправедливість. Програма «Інший футбол» покаже гравців такими, які вони є насправді, і зробить футбол цікавим навіть для тих, хто ніколи не цікавився спортом.

    Аналогів проекту немає ні на українському телебаченні, ні за межами країни. Команда «Іншого футболу» — збірна «зубрів» спортивної журналістики, які уміють докопатися до будь-якої забороненої теми. Дізнатись, чому Кафу показав дулю Рабиновичу, навіщо Олександр Рикун тренувався на балконі, і де Олександр Алієв проявив акторські здібності, для них не проблема. Журналісти цікавитимуться не лише самими футболістами, але і всім, що пов'язане з цим видом спорту. Футбол – це величезна імперія, в кулуарах якої приховано безліч цікавих фактів.

    — Ідея витала в повітрі давно, але ми першими наважилися її реалізувати, — коментує керівник департаменту виробництва ICTV Оксана Дихніч. — Потрібно було знайти журналістів, яким була б цікава ця тема, адже успіх програми на 90% залежить від того, наскільки її команді подобається робота. Ми сподіваємося, що програма буде цікава не лише фанатам футболу, але й тим, хто був далекий від спорту.

    Кожен випуск програми складатиметься з центральної теми, що розкриватиметься низкою невеликих динамічних сюжетів. Особлива увага приділятиметься зіркам світового масштабу, таким як Девід Бекхем та Андрій Шевченко, і, звичайно ж, надіям національного футболу — Артему Мілєвському, Олександру Алієву та багатьом іншим.

    Відкривайте новий бік спорту разом з програмою «Інший футбол» з 16 серпня, щонеділі, о 12:00 на ICTV!

    Источник: ТелеПростір
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.