Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Опівночі на ICTV настане час «Блейда»


    31 июля 2009 | На телеэкране / На украинском языке | Добавил: Sputnik
    Вампіри правлять світом. Вони потіснили людей, як пішаків. Потайки від більшості людей століттями йде кровопролитна війна між живими і мертвими. Але тільки один мисливець вирішив їм протистояти. Його покликання — шукати і знищувати кровожерних упирів, оберігати нас від них. Ім'я йому Блейд. Місце його битв — канал ICTV.

    Сюжет серіалу відбувається після фільму «Блейд: Трійця», який увійшов у кіноіндустрію, як одна із найвдаліших саг про життя вампірів. Після активації невеликої кількості вірусу «Денна зірка» раса вампірів не зникла з лиця землі. І місія Блейда, переслідувати і мстити ненаситним упирям, знову набирає силу. Цього разу його першою жертвою стає армійський офіцер, від якого мисливець дізнається, що головна організація вампірів розміщується в Детройті. Недовго думаючи, мисливець вирушає туди.

    У цей час військовий лікар Кріста Старр повертається додому в Детройт зі служби в Іраку і дізнається, що її брат-близнюк Зак загинув за дивних обставин. Поліція не діє, і вона починає власне розслідування. Її пошуки, зрештою, приводять до Блейда, а також до самого убивці — Маркуса Ван Скайвера. І тут розпочинається найцікавіше…


    Персонаж мисливця на вампірів Блейд вперше з'явився 1973 року, після того як були внесені зміни до «Закону про комікси», які знову дозволили вампірам оселитися на сторінках цих журналів. До того ж, Блейд був по-своєму унікальний: по-перше, він став одним із перших супергероїв афроамериканців, по-друге, на відміну від більшості, він керувався жадобою помсти.

    Творці вирішили багато не розповідати про минуле життя героя. Нам відомо, що матір Блейда вкусили, коли той перебував в її утробі. Увібравши в себе сили вампірів і обійшовши стороною їхні слабкості, Блейд стає ідеальним знаряддям для їх знищення, як помста за смерть матері.

    На екранах мисливець вампірів вперше з'являється 1998 року у виконанні неперевершеного Уеслі Снайпса в однойменному бойовику. Творці сподівалися на успіх картини, але очікування перевершили самі себе — касові збори фільму втричі перевищили його бюджет, а головний герой здобув популярність і визнання не тільки серед любителів коміксів.

    Після двох сиквелів про пригоди Блейда було прийнято рішення продовжити боротьбу з кровососами в серіальному форматі. Але Уеслі Снайпс відмовився й надалі грати Блейда, і головна роль дісталася відомому реп-виконавцю Стікі Фінгазу.

    Режисер: Алекс Чапай
    У ролях: Стікі Фінгаз, Джилл Вагнер, Джессіка Гауер, Ніл Джексон, Нельсон Лі, Ларрі Поіндекстер

    Дивіться прем’єрні серії фантастичного серіалу «Блейд» на ICTV з 10 серпня, з понеділка по четвер, о 23:55.

    Источник: TeleSputnik.kiev.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.