Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Втеча з в'язниці». Третя спроба втекти


    24 июля 2009 | На телеэкране / На украинском языке | Добавил: Sputnik
    В'язниця суворого режиму в Панамі, нестерпні умови життя, люті охоронці й ... боротьба з могутньою «Компанією» — ось із чим зіткнулися не тільки брати Лінкольн і Майкл, але й глядачі одного із найпопулярніших серіалів ХХІ століття. З 4 серпня ICTV починає прем'єрний показ третього сезону серіалу «Втеча з в'язниці». Чи зможуть герої і цього разу вибратися на свободу?

    Події третього сезону починаються з моменту, коли один з братів, Майкл, потрапляє до в'язниці «Соня», розташованої в Панамі. Йому потрібно спроектувати ще більш зухвалий і практично неможливий план втечі. Адже після останнього бунту, коли в «Соні» не залишилося жодного охоронця, вона існує за власною понівеченою ієрархією і моральним кодексом. Тим часом старший брат Лінкольн повинен поза тюремних стін допомогти Майклу втекти, а також врятувати свого викраденого сина Ел Джея і кохану Майкла Сару. Чи зуміють брати впоратися з усіма труднощами і знайти довгоочікуваний спокій?
    Незважаючи на те, що сюжетна лінія другого сезону була повністю закінчена, залишилося кілька запитань, відповіді на які можна отримати лише в третьому сезоні. «У цій частині буде чітко показана тема спокутування провини, — каже творець серіалу Пол Шойрінг. — Сезон буде більш жорстоким, брутальним, грубим. Порівняно з ним перші два сезони «Втеча з в'язниці» видадуться культурними і непомітними».

    Ідею серіалу (людина навмисно сідає у в'язницю, щоб потім з неї втекти) придумала одна з колег Пола Шойрінга. Полу сюжет припав до душі, але спочатку він не міг вирішити два завдання: навіщо хтось навмисно намагається потрапити до в'язниці і як укласти подібний сюжет у рамки телевізійного серіалу. Пізніше він придумав сюжетні лінії, пов'язані з невинним братом і змовою, до якої причетні вищі ешелони влади.
    Розробляти ідею цього шоу почали вже 2003 року. «Втеча з в'язниці» мав стати міні-серіалом і, за чутками, участю в ньому зацікавилися Стівен Спілберг і Брюс Уілліс. Але цим планам не судилося здійснитися. У 2004 році канал «Fox», оцінивши успіх таких серіалів як «24» та мега-хіта «Загублені», повернувся до ідеї серіалу, але вже не в режимі міні, а повноцінного шоу. У ролі знімального майданчика вибрали реальну зону суворого режиму, яку закрили кілька років тому...

    Творці серіалу пройшли крізь серйозні труднощі під час підбору акторів на головні ролі. І коли за тиждень до початку роботи в знімальній групі вже були і оператор, і гримери, і костюмери, потрібних акторів на ролі Майкла і Лінкольна все ще не могли знайти. За шість днів до зйомок до проекту приєднався Вентворф Міллер, і лише за 72 години до початку виробництва серіалу на роль Лінкольна був затверджений Домінік Перселл.

    Дивіться і не перемикає «Втеча з в'язниці - 3» на ICTV з 4 серпня, з понеділка по п'ятницю, о 13:00

    Источник: ТелеПростір
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.