Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Журі шоу «Україна має талант!»


    19 июля 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Журі шоу «Україна має талант!» - Слава Фролова, Владислав Яма, Ігор Кондратюк.

    Фролова В’ячеслава Владиславівна народилася 9 червня 1976 р. у місті Одеса, в родині моряка й економіста. Ще з дитинства Слава захопилася образотворчим мистецтвом, пізніше вступила до художнього училища ім. М.Б. Грекова.Журі шоу «Україна має талант!» Після закінчення ОДХУ вона одержала диплом художника-оформлювача, і того ж року Славі запропонували стати автором і ведучою програми про мистецтво. Так почалася її телевізійна кар’єра. Через деякий час Слава працювала вже як керівник студії «Глас» із виробництва ТБ-програм, паралельно ведучою на радіо «Європа+». 1998 року переїжджає в Київ, працює режисером і ведучою на каналі КТМ, а також ведучою на «Радіо Активність». Далі працювала на «Новому каналі» як режисер монтажу й ведуча прямих ефірів, трохи пізніше веде ранкове шоу «Подъем!», паралельно є ведучою на «Гала-радіо». Потім був «Biz-TV», де Слава виступає в ролі ведучої, а паралельно керує клубом «Динамо-Люкс». Пізніше працює арт-директором «Козирної карти» і ведучою ранкового шоу «Гуттен Морген». За час перебування в Києві Слава отримує ще дві режисерські освіти. А 2002-го відкриває свою компанію «ARBUZ», яка спеціалізується на організації шоу-програм і концертів та успішно працює й донині. Зараз Слава Фролова є членом журі талант-шоу на СТБ «Україна має талант!». Захоплюється вітрильним спортом, мотоспортом, образотворчим мистецтвом, фотографією. Її веселий девіз – «Обирай великі цілі, щоб не схибити».

    Владислав Миколайович Яма народився 10.07.1982 р. у Запоріжжі. Майстер спорту, володар Кубка України з бальних танців. Переможець Відкритого чемпіонату Лондона. Не одружений. Батьки – педагоги, брат Дмитро – суддя. Журі шоу «Україна має талант!»
    1982, 10 липня – Владислав Яма народився в Запоріжжі в родині вчителів.
    1989 – почав брати уроки бальних танців.
    2001 – танцює в київському данс-центрі; рік стажується в Англії; перемагає на Відкритому чемпіонаті бального танцю в Лондоні.
    2003 – закінчив факультет фізвиховання Запорізького держуніверситету; виграв Кубок України з бальних танців.
    2005 – викладає хореографію в Київському університеті культури.
    2006 – бере участь із Наталею Могилевською у шоу «Танці з зірками» і посідає 2-ге місце.
    2007 – гастрольний тур «Этот танец» по Україні з Наталею Могилевською.
    Разом з Оленою Шоптенко танцював у мюзиклі «Па». Участь у шоу «Танці з зірками 3 – Ліга чемпіонів».


    Ігор Кондратюк. Дата народження: 14.03.1962
    Місце народження, освіта. Народився в селі Пригір’я Високопільського району Херсонської області. У 1984 році закінчив фізичний факультет Київського державного університету ім. Т.Шевченка (за фахом «оптика твердого тіла»). Кандидат біологічних наук (1996). Журі шоу «Україна має талант!»
    Кар’єра. З 1984 року працював науковим співробітником відділу молекулярної біофізики Інституту молекулярної біології й генетики Національної академії наук України. Автор більш ніж сотні наукових праць з молекулярної біофізики.
    На телебаченні з 1985 року – від часів набуття членства в клубі «Что? Где? Когда?».
    З 1990-го працював у Москві шоуменом з роботи з публікою, редактором і помічником ведучого в програмах телекомпанії «Останкіно» – «Любовь с первого взгляда» і «Брейн-ринг».
    У 1992-1994 рр. І.Кондратюк вів телегру «5+1» на каналі УТ-3, у 1995-1996 рр. – гру «Программа передач на завтра» (УТ-1). Був співорганізатором і ведучим матчів збірних України, Росії й Білорусі програми «Что? Где? Когда?» на каналі УТ-1.
    1997-2000 рр. – співавтор і ведучий програми «Игрушки для улицы» телекомпанії «Игра» («31-й канал», Москва).
    З 1999-го до сьогодні – співавтор, продюсер і ведучий програми «Караоке на Майдані» виробництва компанії «Студія В.І.К.» (спочатку на каналі «Інтер», з 2008 року – на «1+1»).
    З 2001 по 2006 рр. – ведучий і головний редактор програми «Интеллект-шоу LG «Эврика!».
    У 2006-му – ведучий програми «Караоке на Арбате» (ТВЦ, Москва). Продюсер проекту «Зоряний дует» на «Інтері» (виробництво – «Студія В.І.К.»).
    У 2003-2008 рр. – продюсер і співавтор рейтингового телевізійного проекту «Шанс» (виробництво – «Студія В.І.К.»). У 2007-му – програми «Американський шанс», яка знімалася в Лос-Анджелесі.

    Регалії. В активі – низка телевізійних нагород, у тому числі п’ять нагород національної премії «Телетріумф». Зокрема, 2003 року «Караоке на Майдані» було визнано найкращою музичною програмою, а «Эврика!» – найкращим проектом для дітей. «Шанс» – найкраща розважальна програма 2004-2006 рр.

    Родина. Дружина Олександра. Сини Сергій і Данило, маленька донька Поліна.
    2008 –член журі й хореограф національного талант-шоу «Танцюють всі!» (формат «So You Think You Can Dance?») на СТБ.

    Источник: play.ukr.net
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.