Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Film.ua готує нові проекти для СТБ та ICTV


    15 июля 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Film.ua вироблятиме нові проекти для СТБ та ICTV. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє видання Media Business Reports.

    Для СТБ компанія зніматиме серіал-докудраму про екстрасенсів, а для ICTV - детективне реаліті-шоу за німецьким форматом.

    Цю інформацію ТК підтвердила генеральний продюсер Film.ua Television Алла Липовецька. За її словами документальний проект для СТБ знімається за оригінальною ідеєю.

    «Це такі невигадані історії, які нам розказали екстрасенси. Ми намагаємось у цьому проекті проаналізувати їх з різних точок зору: психологічної, медичної та езотеричної», - сказала вона.

    Назви шоу поки що немає, обговорюються різні варіанти. Ведучим проекту швидше за все стане Павло Костіцин, ведучий «Битви екстрасенсів» на СТБ.

    «Це поки не остаточне рішення, ми з ним ведемо переговори», - зазначила пані Липовецька.

    Виробництво іншого проекту здійснює відділ компанії Film.ua Production. За словами директора Film.ua Production Сергія Антонова, ідеться про проект у жанрі псевдореаліті, який називатиметься «По закону» і знімається за німецьким форматом «К-11».

    «Це художнє відтворення роботи трьох слідчих, які розслідують різні справи кримінального та соціального характеру», - розповів він.


    Проект має бути щоденним, випуск складається з двох історій хронометражем по 22 хвилини.

    На запитання ТК щодо того, чи проект знімається для каналу ICTV, пан Антонов відповів, що остаточної відповіді поки не має, контракт не підписано.


    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.