Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Матчі футбольного Чемпіонату України за участю «Динамо» показуватиме ТЕТ


    8 июля 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Перші три тури Чемпіонату України з футболу сезону 2009/2010 за участю футбольного клубу «Динамо» (Київ) покаже телеканал ТЕТ. Про це «Телекритику» повідомив директор з маркетингу ФК «Динамо» Тарас Туркевич.
    «ТЕТ наш давній партнер. Він показував весь минулий чемпіонат і Лігу чемпіонів. Щодо прав на трансляцію наступних турів триває процес перемовин», - розповів він.

    Як відомо, ФК «Динамо» (Київ), як і ФК «Дніпро» (Дніпропетровськ), відмовився передавати «Прем'єр-лізі» права на телевізійну трансляцію матчів Чемпіонату України за його участю.
    Нагадаємо, що об'єднання професіональних футбольних клубів України «Прем'єр-ліга» у червні розпочало тендер щодо придбання пакетів медіаправ Чемпіонату України з футболу сезонів 2009/2010 та 2010/2011. Результати тендеру мали оголосити на початку липня, однак цього не сталося через футбольний скандал, пов'язаний з рішенням суду про визнання «Прем'єр-ліги» недійсною.

    Як повідомив сайту «Чемпіон» комерційний директор «Прем'єр-ліги» Вадим Галаган, Ліга планує провести сім прямих телетрансляцій першого туру Чемпіонату України. На яких саме каналах будуть проведені трансляції, наразі невідомо, так само невирішеним лишається питання створення єдиного телевізійного пулу «Прем'єр-ліги».

    Ігри першого туру відбудуться 17-19 липня. Чемпіонат відкриють «Іллічівець» та «Закарпаття», які зіграють у Маріуполі.


    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.