Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Домашній інтернет» від «Київстар»: 2 місяці безкоштовного інтернет-доступу


    24 марта 2010 | Мобильная связь / Интернет / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    «Домашній інтернет» від «Київстар»: 2 місяці безкоштовного інтернет-доступуЗ 23 березня до 30 квітня 2010 року «Київстар» пропонує підключитися до послуги «Домашній інтернет» та отримати 2 місяці безкоштовного інтернет-доступу.

    При підключенні до послуги «Домашній інтернет» з 23 березня до 30 квітня «Київстар» пропонує 2 місяці безкоштовного інтернет-доступу з дня підключення. Клієнти сплачують лише авансовий платіж при підключенні та отримують швидкісний фіксований інтернет упродовж двох місяців безкоштовно.

    «Домашній інтернет» від «Київстар»: 2 місяці безкоштовного інтернет-доступу


    Мешканці близько 500 тисяч квартир в 4 тисячах будинків у 7 найбільших містах країни: Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Сімферополі, Одесі мають можливість підключити собі послугу фіксованого інтернет-доступу.

    Мережа «Київстар» постійно розширюється, тому терміни включення можуть відрізнятися для різних районів міст. Точна дата підключення до послуги «Домашній інтернет» узгоджується з абонентами співробітниками компанії «Київстар».

    Для організації доступу до мережі інтернет не потрібні модем та додаткове обладнання. Для підключення послуги «Домашній інтернет» необхідно: перевірити технічну можливість підключення на сайті «Київстар», оформити заявку на підключення та оформити договір на отримання телекомунікаційних послуг.

    «Київстар» пропонує своїм клієнтам чесні та прозорі тарифи на послугу «Домашній інтернет» без додаткових умов та обмежень. З тарифними планами послуги «Домашній інтернет» можна ознайомитися на сайті: http://kyivstar.ua/internet/tariffs/

    Отримати додаткову інформацію та кваліфіковану консультацію щодо підключення послуги «Домашній інтернет» можна в цілодобовій інформаційно-довідковій службі «Київстар» за номером 460 (дзвінки з мобільного у мережі «Київстар» — безкоштовно) або 466-0-466 (дзвінки з номерів мереж фіксованого зв’язку або інших операторів мобільного зв’язку тарифікуються відповідно до діючих тарифів операторів) та у Центрах обслуговування клієнтів «Київстар».

    «Домашній інтернет» від «Київстар» — це:

    • Висока якість послуг;

    • Стабільно висока швидкість передачі даних на всі напрямки;

    • Безлімітні тарифні плани без додаткових умов та обмежень

    • Безкоштовне підключення;

    • Відсутність модему та додаткового обладнання;

    • Цілодобова служба підтримки інформаційно-довідкової служби;

    • Велика мережа центрів обслуговування абонентів

    • Більше ніж 10 000 точок поповнення рахунку

    З послугою «Домашній інтернет» клієнти «Київстар» отримають задоволення від безмежних можливостей інтернету.


    Довідка про компанію «Київстар»:
    Національний мобільний оператор «Київстар» лідер українського ринку мобільного зв язку, якому довіряють своє спілкування 22 млн. осіб (станом на 01.02.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі головні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги в 195 країнах світу на 5 континентах. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

    Источник: Пресс-служба «Київстар»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.