Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Акция от «Киевстар»: выиграйте 2 билета на концерт Ани Лорак!


    4 марта 2010 | Мобильная связь / На русском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Акция от «Киевстар»: выиграйте 2 билета на концерт Ани Лорак!Возьмите участие в конкурсе и станьте одним из пяти победителей, которые получат по 2 билета на концерт Ани Лорак!

    Для участия в конкурсе Вам нужно с 3 по 15 марта 2010 года включительно заказать себе или подарить кому-то со своих друзей ди-джингл Ани Лорак «Солнце». Концерт Ани Лорак состоится 24 марта 2010 года в 19:00 в Киеве во Дворце «Украина»!

    Заказать акционную мелодию можно одним из способов:

    * позвонив по номеру 465;

    * на сайте djingle.kyivstar.net;

    * на wap-сайтах wap.djuice.ua и starport.com.ua/wap в разделе «Ди-Джингл»;

    * на web- или wap-странице music.djuice.ua;

    * отправив бесплатное SMS с кодом 160721 на номер 465.

    Победителя отпределят путем случайной выборки. Если именно Вы станете одним из пяти счастливчиков, Вам позвонят по телефону и расскажут во всех подробностях, как получить билеты.

    Стоимость заказа акционной мелодии в период проведения конкурса не тарифицируется. Срок действия мелодии — 31 день, стоимость продления срока действия мелодии — 7 грн.

    Абонентная плата за пользование услугой «[url=http://www.kyivstar.ua/ru/personal/prepaid/services/d_jingle/]Ди-Джингл[/url» составляет всего 0,10 грн/день.

    Цены указаны с учетом НДС. Дополнительно удерживается сбор в Пенсионный фонд в размере 7,5% от стоимости услуги без учета НДС.

    Акция от «Киевстар»: выиграйте 2 билета на концерт Ани Лорак!


    Правила конкурсу «Квитки на концерт Ані Лорак»

    Беручи участь в організовуваному «Київстар» конкурсі «Квитки на концерт Ані Лорак» (надалі — «Конкурс»), ви заявляєте про те, що погоджуєтесь та приймаєте дані правила та їх умови в цілому та без виключень.

    Строки проведення Конкурсу: 3 березня 2010 р. — 15 березня 2010 р.
    Умови участі в Конкурсі

    1. Для участі в Конкурсі Учасник повинен в строки проведення Конкурсу замовити собі чи подарувати іншому абонентові Київстар акційну мелодію послуги Ді-Джингл Ані Лорак «Солнце» (надалі — «акційна мелодія») одним із зазначених нижче способів:

    * за номером 465,

    * або на веб-сайті послуги Ді-Джингл: djingle.kyivstar.net,

    * або на вап-сайтах wap.djuice.ua та starport.com.ua/wap, розділ «Ді-Джингл»,

    * або на веб-сайті або вап-сайті music.djuice.ua;

    * або відправивши безкоштовне смс-повідомлення з кодом 160721 на номер 465.

    2. Вартість замовлення акційної мелодії в період проведення Конкурсу не тарифікується, термін дії — 31 день, вартість продовження терміну дії акційної мелодії — 7 грн. з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості продовження терміну дії акційної мелодії без урахування ПДВ.

    3. 17 березня 2010 року за списком номерів телефонів всіх Учасників, які прийняли участь у Конкурсі, в присутності комісії Організатора визначаються випадковим чином номер телефону 5 (п’яти) Учасників — переможців Конкурсу, та додатковий список із 30 (тридцяти) номерів телефонів Учасників.

    4. 18—19 березня 2010 року співробітник Організатора телефонує за номером телефону переможця Конкурсу. Якщо переможець погоджується отримати Призові квитки, співробітник фіксує прізвище, ім’я та по-батькові переможця.

    5. В разі, якщо неможливо протягом дня з третьої спроби зв’язатися із переможцем, замість нього переможець обирається із додаткового списку випадковим чином.

    6. Призовими квитками Конкурсу є 2 (два) квитки на концерт Ані Лорак, що відбудеться 24 березня 2010 року о 19:00 в палаці «Україна», м. Київ. Грошовий еквівалент Призових квитків не виплачується.

    7. Переможець зобов’язаний отримати свої Призові квитки в термін з 22.03.2010 р. до 24.03.2010 р., з 9:00 до 18:00 години в офісі Організатора за адресою м. Київ, вул. Дегтярівська, 53. Для отримання Призових квитків переможець має пред’явити оригінал паспорту або іншого документа, що засвідчує його особу, а також надати: ксерокопію ідентифікаційного коду; ксерокопії першої, другої сторінки паспорта та сторінки із зазначенням місця реєстрації переможця.

    8. Переможець при отриманні Призових квитків зобов’язаний підписати розписку, яку надасть йому Організатор, про те, що він отримав Призові квитки і не має жодних претензій до Організатора.

    9. Організатор має право відмовити переможцеві в отриманні Призових квитків якщо переможець відмовляється підписати або надати Організатору документи, необхідні для отримання Призових квитків.


    Довідка про компанію «Київстар»:
    Національний мобільний оператор «Київстар» лідер українського ринку мобільного зв язку, якому довіряють своє спілкування 22 млн. осіб (станом на 01.02.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі головні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги в 195 країнах світу на 5 континентах. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

    Источник: Пресс-служба «Київстар»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.