Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Інтернет від МТС-Україна – в дарунок до ювілею школи у місті Горлівка.


    25 ноября 2009 | Мобильная связь / Интернет / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Україна, Горлівка – оператор мобільного зв'язку МТС-Україна, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», забезпечила багатопрофільну школу-ліцей № 12 у місті Горлівка бездротовим доступом в Інтернет на базі послуги «МТС Коннект 3G«. Ініціатива проводилася в рамках національної програми «Мобільний Інтернет від МТС в школи».

    МТС-Україна продовжує розширювати національну програму «Мобільний Інтернет від МТС в школи» з оснащення шкіл, інтернатів і дитячих будинків сучасними технологіями передачі даних, що охопила вже близько шістдесяти навчальних закладів на всій території України. Сьогодні, завдяки співпраці оператора мобільного зв’язку і управління освіти Горлівської міської ради, один з найбільш великих шкіл промислово розвиненого міста Донбасу – багатопрофільна школа-ліцей ЗОШ № 12 – була підключена до Інтернету за допомогою інноваційних технологій бездротового доступу.

    Учні цієї школи (а в ній навчається близько тисячі дітей) замість звичного уроку з основ інформатики та обчислювальної техніки перенеслися в «країну Інтернет»: за допомогою ігор, конкурсів та пізнавальної «мобільного вікторини», організованих фахівцями Східного ТУ МТС-Україна, діти навчалися користуватися бездротовим Інтернетом і пошуковими системами. Школярі також ознайомилися з чималою кількістю цікавих фактів з історії мобільного зв’язку і дізналися про її сучасні можливості. І, звичайно, отримали пам’ятні подарунки від МТС-Україна.

    У 2010 році наша школа-ліцей святкує ювілей: ЗОШ № 12 виповнюється 25 років. – каже директор школи Тетяна Сербул. – І ми – учні та педагогічний колектив – безумовно, дуже раді, що на нас звернула увагу компанія МТС-Україна, включивши наш навчальний заклад, єдиний в Горлівці багатопрофільний ліцей, до програми «Мобільний Інтернет від МТС в школи». А оскільки наша навчальна програма більш різноманітна і насичена, ніж в інших загальноосвітніх школах: дитина самостійно обирає для себе профіль, по якому буде здобувати освіту в старших класах – то й потреби в інформації у нас більше. І в цьому випадку високошвидкісний мобільний Інтернет від МТС-Україна нам буде дуже до речі» – підсумувала Сербул.

    У церемонії відкриття інтернет-класу ЗОШ № 12 взяв участь і заступник міського голови Горлівки Сергій Шкребець. «Відтепер наші горлівські діти отримають більш широкі можливості в навчанні та здобутті якісної сучасної освіти. – говорить Шкребець. – Це і доступ до електронних словників, енциклопедій і довідників, і можливість брати участь у різноманітних конкурсах і інтернет-олімпіадах, і забезпечення дистанційної освіти, і більш ефективна підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання їхніх знань. Вчителі ж зможуть використовувати на уроках інформацію з Інтернету, веб-трансляції, обмінюватися методичною інформацією, проводити он-лайн уроки із залученням фахівців з інших регіонів України, а в перспективі – розвивати формат електронного підручника та електронного щоденника. Хочу висловити подяку оператору мобільного зв’язку МТС-Україна за цей, безумовно, дуже корисний проект і побажати успіхів у поставлених цілях. Сподіваємося на подальшу співпрацю і на те, що за прикладом МТС-Україна підуть і інші успішні компанії »- резюмував заступник міського голови Горлівки.

    Продовжуючи розвивати нашу програму« Мобільний Інтернет від МТС в школи », ми інтегруємо в українську систему освіти найсучасніші й популярні технології. А, впроваджуючи такі інноваційні та унікальні сервіси як «МТС Коннект 3G», ми робимо інвестиції в майбутнє підростаючого покоління. – говорить директор Східного територіального управління МТС-Україна Сергій Шийка. – Горлівська міська рада та міськвно міста пішли нам назустріч – вони, піклуючись про майбутнє дітей, прагнуть забезпечити навчальний процес новими технологіями. А ми, як соціально відповідальна компанія – із задоволенням вручаємо наші модеми школі. Упевнений, що «МТС Коннект 3G» стане особливо корисною у сфері освіти, тому що в школах та інших освітніх установах, де неможливо підключити кабельний Інтернет, наше бездротове рішення забезпечить додаткові можливості учням для отримання самої різноманітної і корисної інформації з Всесвітньої Павутини » – зазначив Шийка.



    Про сервіс «МТС Коннект 3G»
    Доступ шкіл в Інтернет забезпечений за допомогою сервісу «МТС Коннект 3G» на базі технології передачі даних CDMA2000 1x EV-DO Rev A. Цей сервіс забезпечує високошвидкісний бездротовий доступ до глобальної мережі, забезпечуючи швидкість передачі інформації до 1,8 Мбіт /c і завантаження даних – до 3,1 Мбіт /с. На сьогоднішній день послуга «МТС Коннект 3G» на базі інноваційної технології CDMA доступна абонентам МТС більш ніж в 160 містах по всій Україні. У поточному році сервіс «МТС Коннект 3G» активно розвивається, підвищуються його якість і швидкісні характеристики.



    Мережа ЗАТ «Український Мобільний Зв'язок» (МТС Україна) охоплює більше 97% території України, на якій проживає 99% населення. Компанія обслуговує більше 17,78 млн. абонентів. Компанія володіє ліцензіями на надання мобільного (стандарт GSM-900/1800, CDMA-450), стаціонарного й міжнародного/міжміського зв'язку, а також надає послуги міжнародного роумінгу на п'яти континентах. Дохід за 2008 рік склав $1,662 млрд.

    МТС Україна є 100% дочірньою компанією ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (МТС) найбільшого оператора мобільного зв'язку в Росії, Центральній та Східній Європі за кількістю абонентів. Разом із дочірніми компаніями, МТС обслуговує понад 96,86 мільйона абонентів. Населення 82 регіонів Росії а також Вірменії, Білорусії, України, Узбекистану и Туркменістану, де МТС та її дочірні підприємства мають ліцензії на надання послуг у стандарті GSM, складає більше 230 мільйонів чоловік. З 2000 року акції ВАТ МТС котуються на Нью-Йоркській Фондовій Біржі (NYSE) під символом "MBT".

    У квітні 2009 року бренд МТС вдруге став першим і єдиним російським брендом, який увійшов до числа ста лідируючих світових брендів по рейтингу BRANDZ™, опублікованому Financial Times і провідним міжнародним дослідницьким агентством Millward Brown. Додаткову інформацію про компанію можна знайти на сайті www.mts.ru.

    Деякі заяви в даному прес-релізі можуть містити інформацію про проекти або прогнози стосовно майбутніх подій або майбутніх фінансових заходів МТС і/або UMC відповідно до положень Законодавчого акта США про цінні папери від 1995 року. Такі твердження можуть містити слова "очікується", "оцінюється", "має намір", "буде", "міг би" або інші подібні вирази. Ми б хотіли попередити Вас, що ці заяви є тільки припущеннями, і реальний хід подій або результати можуть відрізнятися від заявленого. Ми не маємо наміру переглядати ці заяви з метою співвідношення їх з реальними результатами. Ми адресуємо Вас до документів, котрі Компанія надсилає Комісії США з цінних паперів і бірж, включаючи форму 20-F. Ці документи містять та описують важливі фактори, включаючи ті, котрі зазначені в розділі "Фактори ризику" форми 20-F. Ці фактори можуть вплинути на відхилення реальних результатів від проектів і прогнозів. Вони містять у собі: можливі зміни квартальних результатів, умови конкуренції, залежність від розвитку нових послуг і тарифних структур, швидкі зміни технологічних процесів і положення на ринку, стратегію придбання, ризик, пов'язаний з інфраструктурою телекомунікацій, ризик роботи на українському ринку, та країн СНД, коливання котирувань акцій, керування фінансовими ризиками, а також поява інших факторів ризику.

    Источник: Пресс-служба МТС-Украина
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.