Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    МТС пропонує абонентам на тест EDGE-модеми


    16 октября 2009 | Мобильная связь / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Київ, УкраїнаОператор мобільного зв'язку МТС-Україна, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», оголошує про запуск послуги Try&Buy, у рамках якої користувачі можуть спочатку протестувати модем GPRS/EDGE, а потім вже прийняти остаточне рішення про його покупку.

    Починаючи з сьогоднішнього дня, перш ніж придбати USB-модем (модель EG162) або PCMCIA-карту (модель EG602) для роботи з сервісом «МТС Коннект» на базі технології GPRS / EDGE, будь-який користувач може спочатку спробувати пристрій у дії, а вже після цього прийняти рішення про його покупку.

    Послуга Try&Buy доступна в усіх фірмових салонах-магазинах МТС. Щоб скористатися даною пропозицією, абоненту достатньо внести повну вартість модему. Додатково всього за 1 грн. можна придбати стартовий пакет МТС для роботи з сервісом. По закінченню 14 календарних днів, не враховуючи дня покупки, абонент може залишити модем собі, або, в разі відмови, повернути модем у салон і отримати свої гроші.

    Докладну інформацію про нову пропозицію можна отримати на веб-сайті компанії www.mts.com.ua у розділі «Послуги», за телефоном 111 або в будь-якому фірмовому магазині МТС.


    Про сервіс «МТС Коннект» на базі технології GPRS/EDGE

    Сьогодні в GSM-мережі МТС-Україна, яка охоплює більше 97% території України, повністю забезпечено покриття технологією EDGE. Завдяки цьому, значно розширилися можливості використання мобільного Інтернету, сервісів WAP та MMS.


    Сервіс «МТС Коннект» на основі технології GPRS/EDGE має низку переваг:

    простота підключення: налаштування комп'ютера відбувається автоматично і триває менше 5 хвилин;
    висока швидкість доступу в Інтерет: до 236 Кбіт/с;
    мобільність: доступ в Інтернет на 97% території України, де є покриття мережі МТС, а також більш ніж у 120 країнах світу, де діє GPRS-роумінг від МТС;
    зниження витрат: абоненти можуть обрати одну з багатьох інтернет-послуг від МТС («Гіпер.NET», «ГіперАктив», пакети «Мобільного GPRS Інтернету»), кожна з яких розрахована на різні моделі споживання трафіку.

    Модеми на базі технологій EDGE і GPRS – це пристрої у вигляді USB-модему (модель EG162), або PCMCIA-карти (модель EG602). USB-модем підключають у USB-роз'єм комп'ютера, а PCMCIA-карту – у відповідний слот ноутбука.

    Щоб скористатися модемом, необхідно вставити SIM-картку в пристрій і підключити його до ноутбука або ПК, після чого відбудеться автоматичне встановлення програмного забезпечення та налаштування Інтернет-послуг для доступу в мережу.

    Источник: Пресс-служба МТС Украина
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.