Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Тарифний план «Торнадо»: модеми «МТС Коннект 3G» лише за гривню


    15 октября 2009 | Мобильная связь / Интернет / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Київ, УкраїнаОператор мобільного зв'язку МТС-Україна, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», оголошує про запуск нової пропозиції для абонентів, що дозволяє придбати модем для роботи з сервісом «МТС Коннект 3G» за символічну ціну.

    Від сьогодні і по 31 січня 2010 року МТС пропонує підключитися до тарифного плану «Торнадо» і придбати модем «МТС Коннект 3G» за акційною ціною 1 грн. На вибір абонента пропонуються наступні моделі модемів: AnyData ADU-500A, AnyData ADU-510A і C-motech CNU-680.

    Абонентська плата на тарифному пакеті «Торнадо» становить 99 грн./міс. При цьому абонент отримує щомісячний включений трафік об'ємом 999 МБ. Вартість одного мегабайта понад включеного пакету складає 9 коп.

    Підключитися на новий тариф можна в салонах-магазинах МТС, а також у дилерів компанії. Докладну інформацію про нову пропозицію можна отримати на веб-сайті компанії www.mts.com.ua у розділі «Послуги», за телефоном 111 або в будь-якому фірмовому магазині МТС.


    Про сервіс «МТС Коннект 3G»

    «MTС Коннект 3G» - це сервіс, що забезпечує високошвидкісний доступ до глобальної мережі Інтернет за допомогою бездротових каналів передачі даних на основі інноваційної технології CDMA.

    На сьогоднішній день послуга «МТС Коннект 3G» доступна абонентам МТС більш ніж у 160 містах по всій Україні. У поточному році компанія планує суттєве підвищення швидкісних характеристик як на існуючих, так і на нових територіях покриття мережі CDMA. Поліпшення якості сервісу реалізується шляхом будівництва нових і шляхом розширення діючих базових станцій. Детальна карта покриття послуги доступна на офіційному сайті МТС-Україна за посиланням http://corp.mts.com.ua/rus/mts_connect_coverage.php

    Технологія CDMA забезпечує швидкий і мобільний доступ до мережі Інтернет, можливість бути завжди на зв'язку і вільно пересуватися по всій території, де є покриття мережі CDMA, без переривання з'єднання. Використання інноваційної технології CDMA2000 1x EV-DO Rev A дозволяє надавати високу швидкість бездротової передачі даних – до 1,8 Мбіт/с та завантаження даних – до 3,1 Мбіт /с.

    Источник: Пресс-служба МТС Украина
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.