Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    МТС пропонує абонентам простий спосіб переходу на нову систему нумерації


    14 октября 2009 | Мобильная связь / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Київ, УкраїнаОператор мобільного зв'язку МТС-Україна, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», оголошує про запуск нової функції в рамках послуги «МТС Синхронізація», за допомогою якої абоненти МТС зможуть в лічені хвилини змінити формат запису всіх своїх номерів в адресній книзі телефону.

    З сьогоднішнього дня у зв'язку з переходом на перспективну систему нумерації українські абоненти вже можуть використовувати нову схему набору телефонних номерів. Щоб подзвонити на номер МТС можна набирати номер у форматі 0 50 ХХХХХХХ або +380 50 ХХХХХХХ, де 50 – це код мережі МТС. Кодами мережі МТС також є 66, 95 і 99.

    Для зручності абонентів МТС до 1 лютого 2010 року зберегла можливість набирати номери в новій і старій системах нумерації. При наборі номера за старою системою, абонент спочатку почує повідомлення автоінформатора про зміну нумерації, а потім відбудеться з'єднання.

    Оскільки у більшості абонентів з'явилася необхідність вручну міняти всі номери в своїй телефонній книзі, МТС вирішила піти назустріч і реалізувала можливість автоматичної зміни номерів відповідно до нового формату. Така функція з'явилася в рамках послуги «МТС Синхронізація».

    Щоб легко і швидко змінити всі номери в адресній книзі телефону, абоненту необхідно:

    1. Переконатися, що телефон підтримує протокол синхронізації SYNCML v1.1/1.2. Список таких моделей доступний за наступним посиланням http://syncadmin.mts.com.ua/helptext.php?lang=ua&text=3
    2. Користуючись підказками на сайті, активувати і налаштувати послугу «МТС Синхронізація» в телефоні. Для активації послуги необхідно відправити SMS на номер 5308. З прикладами настройок для різних моделей телефонів можна ознайомитися за цим посиланням http://syncadmin.mts.com.ua/helptext.php?lang=ua&text=10
    3. Зареєструватися на сайті МТС за посиланням http://syncadmin.mts.com.ua/index.php?lang=ua
    4. Зберегти резервну копію бази контактів, натиснувши на кнопку під таблицею «Зберегти резервну копію даних».
    5. Вибрати пункт «Перейти на нову нумерацію».
    6. Натиснути посилання «Перегляд змін номерів» напроти вибраної бази і ознайомитися з проведеними змінами.
    7. Після вибору пункту «Перейти!» система завершить перетворення всіх номери в телефонній книзі.
    8. Синхронізувати змінені дані з адресною книгою телефону, вибравши пункт «Синхронізація».

    Вартість активації послуги «МТС Синхронізація» складає 3 грн. з ПДВ, плата знімається разово. Надалі при використанні послуги сплачується тільки трафік WAP/GPRS-Интернет відповідно до тарифного плану абонента.

    Важливо також відзначити, що після перетворення всіх контактів телефонної книги, повернути дані в початковий стан можна тільки за допомогою резервної копії.

    Докладну інформацію про нову можливість можна отримати на веб-сайті компанії www.mts.com.ua у розділі «Послуги», за телефоном 111 або в будь-якому фірмовому магазині МТС.

    Источник: Пресс-служба МТС Украина
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.