Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Учасники квесту «АвтоСерфер» озброїлися модемами «МТС Коннект 3G»


    14 октября 2009 | Мобильная связь / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Київ, УкраїнаОператор мобільного зв'язку МТС-Україна, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», виступив технічним партнером автомобільного квесту «АвтоСерфер», надавши всім учасникам змагань сервіс «МТС Коннект 3G».

    В осінньому автоквесті, який стартував 9 жовтня, взяли участь 16 провідних автомобільних клубів України, по три-чотири гравця від кожного клубу.

    Осінній автоквест став, напевно, одним з найскладніших у своїй історії. Організатори постаралися відійти від традиційних принципів і запропонували учасникам неординарні завдання, причому практично всі головоломки квесту були присвячені часам СРСР. Наприклад, для вирішення одного із завдань потрібно було пригостити організаторів чаєм, налитим в гранований стакан, та ще і в металевому підстаканнику. Один з кодів автоквеста був зашифрований азбукою Морзе, вирішення іншого завдання передбачало пошук у столиці десяти будівель, на яких зображені серп і молот – символіка союзу.

    У напруженій тригодинній боротьбі першою до фінішу прибула команда Українського клубу PEUGEOT. Вони феноменально розгадали всі, навіть найпідступніші завдання організаторів. Друге місце дісталося багатократним переможцям квесту – команді AVEO Club, а третє місце – за представниками Nissan Club.

    Екіпаж команди-переможиці став володарем головного призу – чотирьох модемів «МТС Коннект 3G» CMOTECH CNU-680, які мають високу стійкість прийому сигналу при роботі в умовах міської забудови, а також здатні автоматично встановлювати на ПК все необхідне ПЗ для своєї роботи.


    Про автоквест «АвтоСерфер»

    Осінній автомобільний квест «АвтоСерфер» – вже четверте за рахунком змагання між українськими автоклубами, яке організовує «Автопортал».

    Завдяки сервісу «МТС Коннект 3G», учасники квесту мають постійний бездротовий доступ до мережі Інтернет, що дозволяє їм у режимі реального часу отримувати різні завдання на сайті організаторів і оперативно знаходити відповіді на просторах мережі. Кожен екіпаж квесту складається з водія, штурмана і двох (або одного) помічників, в задачі яких входить пошук необхідної інформації в Інтернеті.

    Планується, що в майбутньому подібні автоквести проводитимуться і в інших великих містах України.


    Про сервіс «МТС Коннект 3G»

    «MTС Коннект 3G» – це сервіс, який забезпечує високошвидкісний доступ до глобальної мережі Інтернет за допомогою бездротових каналів передачі даних на основі інноваційної технології CDMA.

    На сьогоднішній день послуга «МТС Коннект 3G» доступна абонентам МТС більш ніж у 160 містах по всій Україні. У поточному році компанія планує істотне підвищення швидкісних характеристик як на існуючих, так і на нових територіях покриття мережі CDMA. Поліпшення якості сервісу реалізується шляхом будівництва нових і шляхом розширення діючих базових станцій. Детальна карта покриття послуги доступна на офіційному сайті МТС-Україна за посиланням http://corp.mts.com.ua/rus/mts_connect_coverage.php.

    Технологія CDMA забезпечує швидкий і мобільний доступ до мережі Інтернет, можливість бути завжди на зв'язку і вільно переміщуватися по всій території, де є покриття мережі CDMA, без втрати з'єднання.

    Источник: Пресс-служба МТС Украина
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.