Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Тариф «Простий МТС»: тепер і для контрактних абонентів


    1 октября 2009 | Мобильная связь / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Київ, УкраїнаОператор мобільного зв'язку МТС-Україна, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», оголошує про запуск тарифного плану «Простий МТС» для контрактних абонентів. Серед особливостей нового тарифу – безкоштовні дзвінки всередині мережі МТС, проста тарифікація, а також можливість отримувати грошові бонуси за вхідні дзвінки.

    Підключитися до тарифу «Простій МТС» контрактні абоненти можуть з 1 жовтня 2009 р. Новий план діє на постійній основі.

    Як і у версії для абонентів МТС Передплата, тариф «Простий МТС» для контрактних абонентів виділяється досить простою тарифікацією (1 коп. без ПЗЗ за 1 секунду вихідного дзвінка на мережу будь-якого оператора в Україні) і можливістю за кожну секунду вхідного дзвінка від абонентів інших операторів отримувати 1 коп. на свій рахунок. При цьому в тарифі відсутня абонентська плата.

    Але це ще не все – контрактні абоненти, які підключилися в тариф «Простій МТС», можуть спілкуватися безкоштовно всередині мережі МТС. Додатково кожного місяця абонент отримує 250 хвилин для спілкування всередині мережі за спеціальною ціною 0 коп./хв. Вартість пакету і об'єму включених послуг складає 30 грн.

    Вартість підключення на тариф «Простий МТС» для нових абонентів складає 49 грн., існуючі абоненти можуть перейти на даний тариф за 32,70 грн. або безкоштовно при підписанні додаткової угоди.

    Докладну інформацію про нові тарифи можна отримати на веб-сайті компанії www.mts.com.ua у розділі «Тарифи», за телефоном 111 або в будь-якому фірмовому магазині МТС.

    Источник: Пресс-служба МТС Украина
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.