Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НКРЗ: офіційного рішення щодо перенесення термінів ще не прийнято


    4 августа 2009 | Мобильная связь / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    У деяких ЗМІ з’явилася інформація щодо перенесення термінів впровадження системи перевірки ІМЕІ-кодів.

    З цього приводу НКРЗ заявляє, що до Комісії дійсно надійшли звернення від операторів мобільного зв’язку з проханням перенести терміни впровадження системи перевірки ІМЕІ-кодів. На сьогоднішній день Комісія розглядає звернення операторів, проте офіційного рішення щодо перенесення термінів ще не прийнято.

    В.о. Голови НКРЗ Володимир Звєрєв офіційні коментарі щодо можливого перенесення термінів впровадження системи перевірки ІМЕІ-кодів не давав.

    Додаткова інформація:

    Нагадуємо, що Державним підприємством „Український державний центр радіочастот”, починаючи з 30 липня 2009 року, розпочато щоденну передачу актуальних даних з бази даних кодів IMEI мобільних телефонів (білий список ІМЕІ-кодів) операторам мобільного зв’язку для перевірки на наявність кодів IMEI тих мобільних телефонів, що ввезені на територію України за новим Порядком у відповідності до Рішення НКРЗ №1338 від 05.02.09 р. Така передача (оновлення бази) буде проходити до того часу доки перевірка кодів не буде реалізована операторами мобільного зв’язку в автоматичному режимі.

    У білому списку знаходяться коди ІМЕІ мобільних телефонів, які дозволені до застосування в мережах операторів мобільного зв’язку, які законно ввезені та реалізуються в Україні.

    До білого списку також будуть внесені всі коди ІМЕІ терміналів, що станом на 01.09.2009 року є активними в мережах операторів і перелік яких оператори мають надати до УДЦР не пізніше 30 вересня 2009 року.
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.