Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    GlobalLogic запускає відкритий IT-курс для українців


    14 мая 2022 | Новости / IT-новости | Добавил: Степан Сергеев
    Міжнародна IT-компанія GlobalLogic запускає відкритий курс IT Basics Course. Він допоможе тим, хто втратив можливість навчатися, отримати навички в IT й у майбутньому зробити вклад у технологічний розвиток нашої країни.

    Згідно з даними Єдиної державної електронної бази з питань освіти, станом на 1 жовтня 2021 року, в Україні налічувалося понад 1 млн здобувачів вищої освіти. При цьому щороку спеціальність “комп’ютерні науки” обирало близько 50 тисяч вступників. Однак через війну в декількох регіонах України заклади вищої освіти частково призупинили свою роботу. Наразі вони мають складності з відновленням навчального процесу. Університети ще чотирьох областей перебувають на канікулах, в одній області виші не працюють зовсім. Про це повідомив міністр освіти України Сергій Шкарлет. Так, у зв’язку з бойовими діями, вища освіта України опинилася в нелегкій ситуації.

    Щоб підтримати молодь та університети країни в ці часи, компанія GlobalLogic розробила відкритий курс IT Basics Course. Тренери та ментори GlobalLogic поділяться базовими знаннями та навичками, що необхідні для старту кар’єри в IT-індустрії.

    “Багато університетів в Україні вимушені призупинити навчання, а ті, хто продовжують, роблять це у надзвичайно важких умовах. Ми робимо усе можливе, щоб допомогти нашій країні та всім хто потребує нашої підтримки, – зазначив керівник університетської програми GlobalLogic в Україні, кандидат технічних наук, доцент Євген Сакало. – Сподіваємося, що наші курси допоможуть молодим спеціалістам, попри складну ситуацію, отримати корисні знання та в подальшому реалізувати їх на практиці, аби зробити свій внесок у відбудову нашої країни після перемоги”.

    Студенти вищих навчальних закладів зможуть опанувати корисні інструменти для навчання та роботи онлайн, а також дізнатися про soft skills, які необхідні для побудови успішної кар'єри в IT. Курс стартує 29 березня і проводитиметься в онлайн-режимі у вечірній час. Після його завершення слухачі отримають онлайн-сертифікат про проходження із зазначеною кількістю годин.

    Источник: itnews.com.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.