Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ARD подарує НТКУ вживане обладнання на 4 млн євро


    24 мая 2011 | Новости / IT-новости | Добавил: Елена Ленова
    Німецький мовник ARD безкоштовно надасть Національній телекомпанії України технічне обладнання вартістю 4 млн євро. Про це ТК повідомили в прес-службі НТКУ.

    На запитання «Телекритики», у компанії уточнили, що обладнання вживане.

    Домовленість про допомогу в технічному переоснащенні була досягнута в лютому під час візиту в НТКУ віце-президента Європейської мовної спілки (EBU) Клаудіо Каппона й асистента генерального директора EBU Девіда Льюїса. НТКУ склала і відіслала до EBU перелік необхідного обладнання. Після погодження з керівництвом EBU та його членами ARD запропонувала своє обладнання.

    Улітку НТКУ отримає п'ять синхронізаторів цифрового відеосигналу (SDI) для можливості використання вхідних сигналів під час прямих включень з різних міст. Також тривають переговори про строки й умови постачання трьох супутникових комплектів для підйому відеосигналу на супутник (SNG).

    В НТКУ заявляють, що такий обмін не лише програмним, а й технічним продуктом практикується членами EBU, та обіцяють використати обладнання для поліпшення якості новинного мовлення каналу, збільшення оперативності роботи.

    «EBU допомагає своїм членам, якщо ця допомога справді йде на розвиток каналу. Обладнання, яке нам надається, коштує великих грошей. І це обладнання надходить не в яку-небудь кишенькову фірму (як зробив би несумлінний керівник), а в державну компанію», - цитує прес-служба генерального директора НТКУ Єгора Бенкендорфа.

    Источник: www.telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.