Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Google запустив новинний сервіс Google News в Україні


    4 июня 2009 | Интернет / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев

    3 червня компанія Google оголосила про запуск новинного сервісу Google News в Україні. За словами представників компанії, сервіс надає користувачам новини більш ніж з 300 українських джерел українською та російською мовами, повідомляє Кореспондент. Про це повідомляється в українському офіційному блозі компанії.

    Як зазначають в Google, сервіс новин дозволяє шукати добірку новинних матеріалів на будь-яку тему з цілого світу, а також переглядати кілька статей одночасно.

    "Google News допоможе великій кількості людей знаходити ще більше інформації, генерованої новинними агентствами. Причому це можуть новини з тих джерел, які вони давно знають і люблять, а також з тих, про існування яких навіть не здогадувалися", - зазначив Грим Іверсен, менеджер Google News.

    Як повідомили Корреспондент.net представники Google в Україні, користувачі також можуть переглянути кілька ключових пропозицій новинної статті. Для того щоб прочитати весь текст, вони переходять на відповідний веб-сайт з гіперпосилання у заголовку.

    "Ми дуже раді, що запуском української версії Google News з'явилася можливість шукати і відслідковувати новини рідною мовою", - сказав Дмитро Шоломко, представник Google в Україні.

    Із запуском Google News для України тепер вже налічується 49 регіональних версій Google News на 25 мовах, говориться в повідомленні компанії.

    Днями компанія Google також продемонструвала сервіс Google Wave, який має поєднати функції електронної пошти та системи обміну миттєвими повідомленнями.



    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.