Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Сайт «Агентство інтернет-новин» змінив власника


    12 мая 2009 | Интернет / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Новим власником сайту «Агентство інтернет-новин» (АІН, http://ain.com.ua/ - видання, що висвітлює події українського та світового інтернету та ІТ) стала компанія Imena.UA/MiroHost.net. Про це йдеться в офіційному повідомленні, опублікованому на щойно запущеній новій версії сайту, вихід якої збігся з 10-річчям АІН.

    У повідомленні зазначено, що компанія Imena.UA/MiroHost.net останні 5 років здійснювала технічну підтримку сайту і тепер вирішила інвестувати у розвиток проекту. Як повідомив президент компанії-інвестора Олександр Ольшанський, оновлену команду проекту очолив його творець Олександр Брамс, який залишив сайт у 2004 році. Пан Брамс виконуватиме функції «кризового менеджера».

    За словами Ольшанського, радикальних змін в інформаційній політиці сайту не відбудеться. «Ми хотіли б залишити все як є. Я в жодному разі не хочу, аби наша компанія впливала на політику ресурсу, і зобов'язуюсь цього не робити. Перед новою командою поставлені завдання із розвитку, ми ж у цій ситуації виконуватимемо роль інвестора, поки проект сам не стане на ноги», - каже він. Єдиною вимогою до нового керівника, повідомляє Ольшанський, було те, щоб «у проекті не розміщуватимуться замовні, "чорнушні" та інші матеріали, несумісні з репутацією добропорядного видання».

    "Телекритика"

    Источник: PULT
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.