Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Хокеїсти та екс-модель запустять інтернет-канал «Країна.tv»


    8 апреля 2009 | Интернет / Украина / На русском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Хокеїсти Олександр Годинюк й Анатолій Хорозов разом з екс-моделлю Наталею Окунською відкривають інтернет-канал «Країна.tv». Про це ТК повідомив Олександр Годинюк, який є співвласником та генеральним продюсером проекту. За його словами, це буде канал соціального спрямування.

    Ефір інтернет-каналу «Країна.tv» будуть формувати студійні програми - інтерв'ю з політологами, економістами, бізнесменами, митцями, людьми шоу-бізу. «Ми хочемо, щоб на нашому каналі було багато думок цікавих людей. Це можуть бути і політологи, і зовсім не відомі широкому загалу люди. Ми будемо розкривати думки та долю таких людей. Це будуть абсолютно різні люди різних сфер діяльності, достатку, соціальної страти», - сказав пан Годинюк.

    Наталя Окунська буде займатися розважальною частиною ефіру. «Я почала свій бізнес, який дуже успішно розвивається, - тепер я співвласник телевізійного каналу», - повідомила пані Окунська «Таблоїду». На запитання ТК щодо її посадових обов'язків на каналі, Наталя Окунська відповіла, що поки що її інформаційний блок у стадії формування.

    «Все, що я роблю на каналі, поки у стадії формування. Я не можу коментувати технічні питання, тому що я займаюся лише творчою частиною. Я пішла на це лише щоб прогодувати дітей, а не щоб піаритись», - сказала ТК пані Окунська, яка, нагадаємо, є колишньою дружиною відомого адвоката Сергія Власенка та матір'ю чотирьох дітей.

    Сайт телеканалу http://www.kraina.tv/ поки перебуває у стадії розробки. Офіційна презентація каналу відбудеться орієнтовно 22 - 23 квітня 2009 року.

    Источник: МедіаБізнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.