Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Невідомі погрожують головному редактору інтернет-видання Football.ua Кирилові Крижанівському


    2 апреля 2009 | Интернет / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Невідомі особи погрожують головному редактору інтернет-видання Football.ua Кирилові Крижанівському. 30 березня він отримав анонімне смс-повідомлення з погрозами про вбивство на адресу його сім'ї із зазначенням імен членів сім'ї.

    Перед цим протягом декількох днів з 18 березня інтернет-видання Football.ua зазнавало хакерських атак. Невідомі зловмисники зламали паролі облікового запису Кирила Крижанівського на сайті, де на різних веб-сторінках розміщували шкідливі коди (віруси), а також зламали паролі доступу до його особистої електронної пошти та робочого комп'ютера, яким здійснювали віддалене управління і створювали текстові документи образливого змісту. 31 березня на сайті www.football.ua невідомими зловмисниками знову було розміщено шкідливий код, цього разу - через зламаний обліковий запис одного з редакторів, який проживає в іншому місті.

    Компанія «Український медіахолдинг», до складу якої входить інтернет-видання Football.ua, 1 квітня звернулася до головного управління Служби безпеки України в Києві та області із заявою, у якій повідомила про всі факти вчинених з боку невідомих осіб дій. На думку представників «УМХ», ці дії містять ознаки злочину, передбаченого ст. 361 Кримінального кодексу України. Зокрема мали місце злам облікових записів редакторів веб-сайту www.football.ua, а також злам комп'ютера головного редактора Кирила Крижанівського.

    У компанії «УМХ» погрози Кирилові Крижанівському пов'язують з його професійною діяльністю і припускають, що до протиправних дій можуть бути причетними футбольні фанати, не згодні з публікаціями пана Крижанівського, або співробітники видань-конкурентів.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.