Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Last.fm поки що передумав брати гроші з користувачів радіосервісу


    31 марта 2009 | Интернет / Мир / На русском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Під тиском обурених користувачів адміністрація соціально-музичної мережі Last.fm відклала перехід на платне користування радіосервісом для мешканців усіх країн, окрім Сполучених Штатів, Німеччини та Великої Британії. Свою позицію керівництво компанії пояснює у блозі.

    За тиждень після оголошення, повідомляють автори повідомлення, вони отримали справді багато повідомлень від користувачів. Вони пояснили, що причиною переходу на платну основу є неспроможність компанії продавати рекламу для кожної країни, представники якої користуються радіосервісом. «Інтернет - глобальний, і географічні обмеження виглядають несправедливими, але це реальність, перед якою ми опинились, намагаючись дати раду нашому музичному партнерству, - йдеться у повідомленні. - Але ми прислухались до побажань наших користувачів і відклали дату перетворення радіо на платний сервіс поза США, Великою Британією і Німеччиною».

    Тим часом компанія має намір удосконалити сервіс: запровадити подарункову передплату, яку можна буде замовляти для інших людей, а також урізноманітнити можливості оплати, позаяк багато користувачів скаржаться на недоступність сервісу Paypal у їхній країні. Ймовірно, з'явиться можливість платити за Last.fm за допомогою sms та інших сервісів. Перехід на передплатний принцип користування радіосервісом відбудеться після реалізації цих удосконалень.

    Телекритика

    Источник: PULT
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.