Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Агора Україна» запускає відеоблог Tubik.com.ua


    18 марта 2009 | Интернет / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Новий проект медіа-холдингу «Агора Україна» – відеоблог Tubik.com.ua з розважальним контентом – розширив портфоліо сейлз-хауса інтернет-реклами AdBroker. Сейлз-хаус компанії «Агора Україна» пропонує рекламні можливості 34 сайтів, які охоплюють більше 41% користувачів Інтернету в Україні (згідно із дослідженням GemiusAudience, січень 2009). Про це повідомляє прес-служба холдингу.

    Відвідувачі Tubik.com.ua можуть дивитися найпопулярніші та найкумедніші відеоролики. Популярність подібного контенту часто заснована на «вірусних» комунікаціях, коли користувачі надсилають одне одному посилання на найбільш цікаві кліпи. Щоденно Tubik.com.ua публікує нове відео: незвичайну рекламу, аматорські відеокліпи та багато іншого. Значна кількість роликів у блозі представлена у високій якості (High Definition). Подібний відеоблог Widelec.pl, запущений медіа-холдингом Agora у Польщі.

    Нагадаємо, що «Агора УкраЇна» відкрида сейлз-хаус AdBroker з метою продажу реклами на в ласних сайтах компаніх, а також на сайтах-партнерах,зокрема УМХ та «Української Правди» у жовтні 2008 року.

    Першим проектом«Агора Україна» стала інтернет-платформа блогов Blox.ua. Пізніше «Агора Україна» запустила ігровой портал ChikiDriki.ua, а також Plitkar.com.ua – сайт о жизни «звзезд».

    А у березні компанія запустила глянцевий шопінг-журнал Magazin .

    Компанія «Агора Україна» була заснована у травні 2007 року польським медіа-холдингом Agora SA. До сфери діяльності української компанії належать видавнича та інтернет-діяльність на території України. Інтернет-проекти компанії в Україні: одна з найпопулярніших українських платформ блогів Blox.ua, перший ігровий портал в Україні ChikiDriki.ua, сайт працевлаштування студентів і випускників StartJob.com.ua, блог про чутки із життя знаменитостей Plitkar.com.ua. «Агора Україна» також має сейлз-хаус інтернет-реклами AdBroker. У серпні 2008 року була створена дочірня компанія «Агора Преса», яка у березні 2009 року випустила перший номер оновленого шопінг-журналу Magazin.

    Источник: МедіаБізнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.