Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Відкрито сайт про впровадження цифрового мовлення в Україні


    18 марта 2009 | Интернет / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Незалежна Асоціація телерадіоМовників (НАМ) та Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК) відкрили спільно розроблений сайт, який присвячений питанням впровадження цифрового мовлення в Україні.

    Від сьогодні за адресою: www.digitaltv.net.ua можна дізнатися про усі новини та події, які стосуються впровадження цифри в Україні та за її межами.

    «Готуючись до запуску digitaltv.net.ua, ми глибоко вивчали досвід інших країн, спілкувалися з міжнародними та вітчизняними фахівцями, аналізували ситуацію в Україні і, на сьогодні, ми та наші партнери добре розуміємо як та готові до співпраці з усіма учасниками ринку в питаннях впровадження цифри.» - зазначила виконавчий директор НАМ Катерина М’ясникова.

    «Маючи такий досвід на своєму рахунку як I та II Міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні», ми чітко розуміємо свою роль та відповідальність в процесі переходу на цифровий формат мовлення. Запуск сайту для нас це ще одна можливість донести до широкого загалу доступно інформацію про процес переходу, його переваги та складнощі.» - говорить виконавчий директор ІТК Катерина Котенко.

    Незалежна Асоціація телерадіоМовників (НАМ) – найбільше галузеве об’єднання недержавних теле- та радіокомпаній з усіх регіонів України. Асоціація була зареєстрована 27 липня 2000 року, а з січня 2001 – стала Всеукраїнською. У вересні 2001 року НАМ прийнято до асоційованих членів NAB (Національної асоціації телерадіоМовників США). Сьогодні членами НАМ є біля 100 ТРО.

    Індустріальний телевізійний комітет (ІТК) – це галузева асоціація, що представляє інтереси телевізійного ринку України. ІТК об’єднує найбільш рейтингові телеканали країни: Інтер, 1+1, Новий, ICTV, СТБ, канал «Україна», ТЕТ НТН, М1, М2, ТОНІС, Мегаспорт. Разом це більше 75,3% національної глядацької уваги (за даними піплметричної панелі GfK-Ukraine за підсумками 2008 року).

    Источник: МедіаБізнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.