Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Комітет свободи слова вимагає від Президента вибачитись перед читачами «УП» і «Кореспондент.нет»


    31 декабря 2008 | Интернет / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації висловив протест проти дій Секретаріату Президента та спецслужб, пов’язаних із з’ясуванням походження запитання інтернет-користувачів до Президента України. Про це йдеться в заяві комітету.

    «Висловлювання Президента України та пізніші роз’яснення його прес-секретаря викликали шок користувачів українського сегменту мережі Інтернет та занепокоєння у всіх, хто підтримує демократичний шлях розвитку України. На наш погляд, коментарі щодо громадянства тих, хто проголосував за найпопулярніше питання до українського президента, можуть свідчити про встановлення незаконного стеження за читачами інтернет-ЗМІ», - ідеться в заяві.

    На думку депутатів, коментарі Ірини Ванникової та Лариси Мудрак могли свідчити не лише про факт стеження, а й про те, що працівники Секретаріату Президента хизуються результатами незаконного втручання в життя читачів інтернет-видань. Комітет вимагає від Президента офіційно вибачитись перед читачами «УП» і «Кореспондент.нет» і «негайно і назавжди відмовитись від запровадження методів, які більше пасують КДБ СРСР, аніж главі демократичної України». Службу безпеки України та інші органи державної влади депутати закликали «відмовлятися від виконання злочинних наказів, які можуть призвести до обмеження демократичних прав та свобод українських громадян», а засоби масової інформації – виявляти солідарність і не замовчувати факти тиску на них з боку влади.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.