Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Походження інтернет-запитання Ющенку досліджувала СБУ. «ЛІГАБізнесІнформ» спростовує дані спецслужб


    25 декабря 2008 | Интернет / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Прес-секретар Президента Ірина Ванникова під час підсумкової прес-конференції Віктора Ющенка 22 грудня заявила, що найпопулярніше запитання в інтернеті «відображає інтереси російських ітернет-користувачів», повідомляє «Кореспондент.net». Сам Президент висловив упевненість, що «дві третини авторів цього запитання знаходяться не в Україні і не представляють український народ».

    Як повідомляє «Українська правда», Секретаріат Президента замовляв спеціальне розслідування для того, щоб з’ясувати, як критичне щодо Віктора Ющенка запитання від інтернеті-аудиторії стало таким популярним. Про це «УП» повідомила керівник головного управління інформполітики СП Лариса Мудрак. «Нас самих зацікавило, звідки беруться такі настрої в інтернеті. Ми замовили експертизу у відповідних державних органів, і експерти повідомили – за це питання голосували переважно російські користувачі», – сказала вона, але не повідомила, які органи проводили цю «експертизу». За даними «УП», походження підтримки найпопулярнішого запитання вивчала Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації, утворена на базі СБУ.

    Сайт «Ліга.net» перевірив, наскільки заява Віктора Ющенка й Ірини Ванникової відповідає дійсності. За даними системи статистики відвідуваності Google Analytics на сторінці найпопулярнішого запитання на порталі «Ліга.net» за весь період збору запитань і голосування було 82,38% відвідувачів з України і 12,34% – з Росії. При цьому, за географією автори запитання були киянами (37,57%), одеситами (7,75%), дніпропетровцями (7,29%), харків’янами (6,13%) і дончанами (5,25%). Частка відвідувачів з Москви становила 5,07%, із Санкт-Петербурга – 2,47%.

    Точна адреса відвідувача, який поставив це запитання, не відома, але за даними «Ліга.net», він є користувачем «Укртелекому», а тому велика ймовірність того, що автор запитання є мешканцем України. «УП» також має підтвердження на рівні ай-пі адрес читачів, що це питання до Віктора Ющенка було підтримано саме читачами з України.

    Нагадаємо, що на 16 грудня була запланована інтернет-конференція Президента, для якої на сайтах «Українська правда», «Кореспондент.net» і «Ліга.net» користувачі ставили свої запитання і голосували. 12 грудня стало відомо, що конференцію перенесено, а згодом виявилося, що запитання, які набрали найбільшу кількість голосів будуть озвучені в ході щорічної підсумкової прес-конференції Віктора Ющенка. Як відомо, найбільш рейтинговим запитанням для Президента від інтернет-користувачів було таке: «Шановний пане Президенте, скажіть будь-ласка, скільки нам (простим людям) потрібно Вам заплатити, щоб Ви разом з усіма депутатами ВР, міністрами, урядовцями назавжди виїхали за кордон і не заважали Україні нормально розвиватися?». Зокрема, на «УП» це питання зібрало 86 тисяч голосів.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.