Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Наші гроші» планують розширити формат


    17 января 2013 | Интернет / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Інтернет-проект «Наші гроші» планує розширити формат і охопити всю тематику публічних фінансів, однією з підтем якої є держзакупівлі, які зараз висвітлює видання. Про це «Телекритиці» розповів керівник «Наших грошей» Олексій Шалайський.

    «Це в тому числі зумовлено ухваленим минулого року законом, який різко зменшив кількість тендерів, які офіційно оприлюднюються, - пояснив пан Шалайський. - Крім того, ми, наприклад, пишемо про тендер на 100 тис. грн, але не пишемо про субвенції якомусь підприємству на 4 млн грн., бо це ніби не наша тема. А ми хочемо висвітлювати й дотації, і корупційні законопроекти».

    Також «Наші гроші» хочуть створити своєрідний моніторинговий центр, який би відстежував публікації регіональних ЗМІ про публічні фінанси. «У регіонах є багато журналістів, які пишуть гарні тексти, розслідування, але інші регіональні ЗМІ цього не підтримують, бо не хочуть посилатися, а на київський рівень це не виходить, бо ніхто не бачить. Ми хочемо підняти це на центральний рівень», - розповів пан Шалайський.

    «Наші гроші» вже склали список із 60 видань, які б хотіли щоденно моніторити. Це здебільшого преса, але її можна знайти у PDF-форматі в інтернеті.

    Нагадаємо, проект «Наші гроші» запустили на початку 2011 року журналісти Олексій Шалайський і Юрій Ніколов за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.