Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Сайт «України» змінив дизайн і функціональність


    1 июня 2012 | Новости / Интернет | Добавил: Елена Ленова
    1 червня оновився корпоративний сайт «України», повідомляє прес-служба каналу.

    Тепер на стартовій сторінці - ефірна шкала, яка демонструє програми в ефірі, телепрограма на кожен день, відеоанонси шоу, проектів, фільмів і серіалів, онлайн-трансляції.

    Новий сайт працює швидше, вдосконалено пошук по всіх розділах, з'явилася можливість підписки на новини.

    При розробці нового сайту «України» фахівці каналу дослідили потреби користувачів. «Ми вивчили, яку інформацію шукають на сайті наші глядачі, яким чином вони здійснюють пошук і на яких сторінках залишаються довше за все, - коментує процес розробка сайту Елеонора Дукова, директор з маркетингу каналу «України». - При розробці сайту ми намагалися зробити його не тільки красивим, але і максимально зручним для використання і пошуку інформації, цікавим і яскравим».

    Дизайн оновленого ресурсу розроблено в корпоративних світлих тонах каналу. Текстову інформацію доповнюють відеоанонси програм.

    У програмі передбачена можливість прямого переходу на сторінку проекту. За допомогою ефірної шкали відвідувач зможе дивитися в режимі онлайн програми, які в цей момент йдуть в ефірі каналу, а також отримає можливість переглядати відеоанонси.

    Також на стартовій сторінці з'явилося відео програми новин «События» у вигляді окремих сюжетів з текстовим описом кожної новини.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.