Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Tochka.net і «Покупон» запустили проект онлайн-покупок


    25 мая 2012 | Новости / Интернет | Добавил: Елена Ленова
    Портал tochka.net спільно з сервісом «Покупон» запускає проект колективних покупок skidka.tochka.net. Про це повідомляється у релізі tochka.net.

    Спільний проект побудований на принципі white label: «Покупон» надає акції зі знижками від 50 до 99% в 28 містах Україні, а tochka.net - відвідування користувачів порталу та інформаційну підтримку.

    «Завдяки партнерству з Покупон відвідувачі tochka.net зможуть здійснювати корисні, і найголовніше вигідні покупки не покидаючи сайт - це просто, зручно і економить час», - коментує запуск skidka.tochka.net Віктор Кривенко, директор з маркетингу порталів холдингу United Online Ventures.

    «Для спільних проектів гранично важлива синергія в підходах і цінностях, і в цій угоді ми маємо всі підстави розраховувати на довгостроковий розвиток спільного бізнесу в інтересах споживачів», - говорить Олександр Ластовський, СЕО «Покупон».

    Сайт skidka.tochka.net розроблений в загальній стилістиці tochka.net. Якщо користувач зареєстрований на tochka.net, він зможе зайти на сервіс, використовуючи свій аккаунт - додатково потрібно лише прийняти умови публічної оферти при першій авторизації.

    У версії skidka.tochka.net з'явилися деякі нововведення «Покупона», наприклад, розділилися категорії «Краса» та «Здоров'я» і готова до запуску нова категорія «Авто».

    Портал інтегрований з соціальними мережами Facebook, Vkontakte і Twitter.

    Нагадаємо, Компанія Digital Ventures заявила про свої плани піти в сегмент e-commerce ще навесні 2010-го. Компанія була зацікавлена в продажах товарів, банківських та страхових продуктів, бронюванні готелів, авіабілетів та турів, а також аукціонному майданчику і сервісі порівняння цін.

    У лютому 2012 генеральний директор ТОВ «Медіа Група Україна» Федір Огарков припускав можливість запуску проекту, пов'язаного з інтернет-торгівлею.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.