Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У «Волі» кажуть, що не порушують законів


    11 апреля 2012 | Новости / Интернет | Добавил: Елена Ленова
    У компанії «Воля» вважають, що не порушують ні закону «Про захист персональних даних», ні будь-якого іншого закону, продаючи інформацію про своїх клієнтів-боржників колекторським компаніям. Про це заявив президент компанії «Воля» Сергій Бойко, відповідаючи на питання про те, чи багато судових позовів отримала компанія в 2012 році і скільки грошей довелося заплатити за цими позовами через порушення законів, повідомляє finance.ua.

    «Компанія за свою десятирічну історію не порушувала жодного закону. Саме тому ми вистояли, незважаючи на всі ретроспективні незгоди, в тому числі і наміри з боку влади і регулюючих органів. Ми ніколи не порушуємо закон. І саме тому, я вважаю, у нас немає жодного позову і немає ніяких сум грошей, які ми заплатили б комусь за звинуваченням нас у порушенні законів», - зазначив Бойко.

    Як нагадує finance.ua, у вересні минулого року з'явилася інформація, що компанія «Воля» ввела штрафні санкції, які застосовуються до абонентів компанії, на чиїх рахунках утворюється від'ємне сальдо. «Вилученням» штрафів займається колекторська компанія «Укрфінанси». Багато боржників компанії «Воля» зіткнулися з тим, що їхні борги були передані «Укрфінансам», хоча «Воля» є постачальником послуг і не може передавати свої права іншій особі. Боржники також скаржаться на психологічний тиск з боку «Укрфінансів».

    Раніше керівник відділу PR компанії «Воля» Аліна Сігда пояснювала, що борги за договорами з неабонентами, за якими послуги відключені більше трьох місяців, продаються фінансовим фірмам, що спеціалізуються на роботі з такими боргами. Компанія, за її словами, не має можливості впливати на подальші дії і методи роботи колекторів.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.