Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Шахтар» запустив власний інтернет-канал


    3 апреля 2012 | Интернет / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    3 квітня відбувся запуск інтернет-телеканалу футбольного клубу «Шахтар» FCSD.tv. Про це йдеться на офіційному сайті «Шахтаря».



    За словами начальника відділу інтернет-медіа ФК «Шахтар» Володимира Лисенка, головна ідея порталу - дозволити вболівальникам знайти будь-яке відео з життя команди із заданої тематики і згрупувати його в такий спосіб, щоб його було зручно переглядати. З цією метою було створено плей-лист, який буде доступний тільки авторизованим користувачам сайту. Крім того, функціонуватиме розділ «Вибране», куди користувачі зможуть додавати улюблені ролики, а також з'явиться можливість вставити будь-яке відео на власну сторінку, на сайт, в соціальну мережу, скориставшись одним-єдиним кодом.



    Сам інтернет-телеканал доступний трьома мовами - російською, українською й англійською, а до кожного відео підключений плагін коментарів, яким можна скористатися за наявності акаунту у Facebook.



    Ресурс доступний на багатьох мобільних платформах - iPad, iPhone, пристрої на базі Android тощо. В інтернет-каналу вдосконалена функція прямого ефіру. «Уболівальники зможуть переглядати відео в режимі онлайн прямо з екранів своїх мобільних пристроїв. Єдина умова - швидкість інтернет-з'єднання, яка має бути не менше 512 кб на секунду», - йдеться у повідомленні.



    Увесь контент каналу розділено на умовні блоки: матчі, інтерв'ю, програми, історія і події. Є рейтинг топ-новин, сюжетів, що найбільше переглядаються, пошук, у тому числі й за тегами.



    Як коментує керівник телевізійної групи «Шахтар-ТБ» Андрій Бабешко, виробництво відеоконтенту (від різних інтерв'ю до власних програм) постійно нарощується: «Кількість продуктів "Шахтар-ТБ" від початку сезону зросла приблизно в 3-4 рази. Тому на новому ресурсі ми впорядкували відео, і тепер кожен уболівальник може легко знайти саме те, що йому потрібно... FCSD.tv відкриває нові можливості для нашої телевізійної групи. Не є секретом, що телебачення на сьогодні є основним медіаресурсом, який розвивається найбільше. У наших планах - онлайн-мовлення, і сподіваюся, що з часом ми виростемо в повноцінний клубний телеканал».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.