Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Румунії хочуть запровадити контроль над інтернет-ЗМІ


    10 марта 2012 | Интернет / На украинском языке / Европа | Добавил: Kravtsova Olga
    У Румунії пропонують створити орган, що регламентує діяльність інтернет-видань, за прикладом Координаційної ради з телебачення та радіо.

    З такою законодавчою ініціативою виступив генеральний секретар правлячої у Румунії Ліберально-демократичної партії Іоанн Олтян, повідомляє власний кореспондент УКРІНФОРМу.

    "Якщо Координаційна рада з телебачення та радіо може санкціонувати радіостанції і телеканали за окремі матеріали, то аналогічні санкції повинні застосовуватися і до інтернет-видань, що дозволяють собі образливе висловлювання на адресу політиків та простих громадян", - заявив І.Олтян.

    Генсек ЛДПР звернувся за підтримкою до румунських журналістів, думки яких розділилися.

    Голова румунського прес-клубу, журналістка Індира Красня висловилася категорично проти ухвалення такого закону, звинувативши правлячу партію в спробі підпорядкувати собі онлайн-видання.

    Разом з тим один із відомих румунських журналістів Кристіан Тудор Попеску заявив, що не заперечує саму ідею регламентування інтернет-видань, але уточнив, що "політики зобов'язані виявити максимум толерантності та враховувати, що Інтернет сьогодні став символом вільної преси".

    Популярний у творчих колах журналіст Григоре Картіану виступив на підтримку ініціативи, передбачивши, що "цим законом вдасться запобігти викраденню інформацій та ідей".

    Зінаїда Гурська, КИШИНІВ. 10 березня 2012 року.

    Источник: ukrinform
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.